Tray işlemci alınır mı?

Shadowheart

Zeptopat
Daha fazla  
Almak istediğim işlemcinin linki aşağıda. Tray işlemci sıfır ürün müdür? Çoğu yerde kartona sarıp gönderdiklerini gördüm. Sakıncaları nelerdir?

Almak istediğim işlemcinin linki aşağıda. Tray işlemci sıfır ürün müdür? Çoğu yerde kartona sarıp gönderdiklerini gördüm. Sakıncaları nelerdir?
Hocam sıfır ürün, tray demek satıcılar toplu alıp paketleyip göndermesi oluyor yani sadece kutusu yok demek.

Tray işlemciler genelde büyük firmaların aldığı işlemcilerdir. Kutusuzdur, fansızdır ama sıfırdır. Firmalar toplu kutularda alırlar sıfır olarak. Kartona vs. sarıp gönderebilirler eğer elinize sağlam ulaşacaksa ürün sıfır ve garantisi satın aldığınızda başlayan üründür. Normal durum yani

100 küsür daha verip DFS Bilgisayar satıcısından alın. İşlemciye özel kutusuna koyup gönderiyorlar.

Tray işlemci sıfır üründür. Silikon kalitesi değişiklik gösterebilir ama genel olarak sorun çıkarmaz.

Tray işlemciler, mağazalara her bir işlemcinin ayrı kutularda gelmesi yerine bunun gibi bir tepsi içerisinde gelirler, kutulama ve taşıma masrafları düşük olduğundan ve toplu olarak alındığından fiyatları da bir tık daha uygundur. Tercih edilebilir.
20SWZuRLiMaPbFKpXe0uyPH6mZczFkxsoVNmiHhS_480.jpg

Tray işlemciler kutusuz ve soğutucusuz satılan işlemcilerdir. Firmalar işlemcileri büyük kutularda toplu şekilde satın alıp daha ucuza alabiliyorlar. O yüzden size kutusuz geliyor. Güvenilir bir yerden alıyorsanız sıfır ürün gelir merak etmeyin.

Sadece kutu farkı mı var?

Aynen hocam sıfır orijinal tercihen ama N11 Hepsiburada Trendyol'dan alırdım güvenip idefixden hiç alışveriş yapmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı