Trendyol.com üzerinden SSD alınır mı?

Yer
Liège
Daha fazla  
Meslek
Müh.
Eski bilgisayar canlansın diye ucuz yollu ama marka bir SSD almak istiyorum, konu açmıştım ve önerileri almıştım en son Gigabyte veya Crucial'da karar kıldım.

Ancak Trendyol.com üzerinde özellikle Gigabyte SSD'yi satan yerlerin puanları çok iyi durmuyor, ama fiyatları oldukça uygun. Trendyol'dan 45 TL indirimim var bunu kullanmak için Trendyol'u tercih etmek istiyorum.

Netsiparis'in sitesi de varmış.

Sadece Crucial'ı satan normal gibi duruyor.

45 lira indirimi nasıl alıyoruz?

Garanti mobil uygulamasına giriş yaptığımda şöyle bir bildirim aldım:

indirim.png

Buna ek olarak Trendyol mobil uygulamasıyla Cüzdan sekmesine geldiğimde otomatik olarak telefon numaranızı kayıt edin, 20 TL kazanın mesajı geldi. Bu şekilde 45 TL indirim elde edebildim.

O SSD'de kronik sorunlu sanırım sorun yaşayanlar azımsanacak miktarda değil.

Evet, forumda ve Reddit'te çok problem var diye duydum ben de.

Arkadaşlar konu ile alakasız gibi ama telefon etkinleştirmeden gelen 20₺ lik cüzdan kodunu nasıl kullanacağız ? Ödeme yollarından onu ekleyip indirim yapamıyorum.

Şu şekilde yararlanmıştım ben termal macun alışverişimde: Telefonumu Trendyol Mobil uygulaması aracılığıyla hesabıma giriş yapıp onayladım. Burası önemli, bazı arkadaşlar bilgisayarla yapmış ancak cüzdanlarında gözükmemiş. Sonra sizi bakiye yüklemeye yönlendiriyor. Bu şu demek oluyor: 65 TL'lik bir ürün alacaksanız 20 TL'nizin cüzdanınıza yüklendiğine emin olduktan sonra cüzdanınıza 45 TL yüklemeniz gerekiyor. Sonrasında toplam 65 TL bakiyeniz oluyor, istediğiniz ürün 20 TL indirimle gelmiş oluyor, 45 TL ödüyorsunuz çünkü. Bakiyenizde de 65 TL olduğu için direk alabiliyorsunuz sepette kredi kart bilgilerini girmeden.

Not: Bilgisayar ile trendyol.com'a girdiğimde (yeni hesapla) cüzdan kısmında telefon numaramı onaylamama rağmen bakiye gelmedi. Bunu destekle çözebilirsiniz dediler ama henüz denemedim. Bilgisayarla deneyip de indirimini alamayan arkadaşlar desteğe yazabilir.

Şu şekilde yararlanmıştım ben termal macun alışverişimde: Telefonumu Trendyol Mobil uygulaması aracılığıyla hesabıma giriş yapıp onayladım. Burası önemli, bazı arkadaşlar bilgisayarla yapmış ancak cüzdanlarında gözükmemiş. Sonra sizi bakiye yüklemeye yönlendiriyor. Bu şu demek oluyor: 65 TL'lik bir ürün alacaksanız 20 TL'nizin cüzdanınıza yüklendiğine emin olduktan sonra cüzdanınıza 45 TL yüklemeniz gerekiyor. Sonrasında toplam 65 TL bakiyeniz oluyor, istediğiniz ürün 20 TL indirimle gelmiş oluyor, 45 TL ödüyorsunuz çünkü. Bakiyenizde de 65 TL olduğu için direk alabiliyorsunuz sepette kredi kart bilgilerini girmeden.
Yani alacağım tutar cüzdanımda yoksa sistem görmüyor, kredi kartı ile almak zorunda kalıyorum.

Yani alacağım tutar cüzdanımda yoksa sistem görmüyor, kredi kartı ile almak zorunda kalıyorum.

Aynen öyle. Cüzdanda gözükmesi gerekiyor indirimden yararlanabilmek için. Eğer mobil uygulama ile onaylama yaptıysanız mutlaka 20 TL gelecektir, bundan emin olduktan sonra deneyebilirsiniz. Zaten cüzdan sekmesinde telefonunuzu onayladığınızda sizi direk bakiye yükleme sayfasına yönlendiriyor, üstte 20 TL yazıyor altta ise kredi kartı bilgileri boşlukları. 45 TL'yi yüklüyorsunuz ve 65 TL'lik ürünü alabiliyorsunuz.

Aynen öyle. Cüzdanda gözükmesi gerekiyor indirimden yararlanabilmek için Eğer mobil uygulama ile onaylama yaptıysanız mutlaka 20 TL gelecektir, bundan emin olduktan sonra deneyebilirsiniz. Zaten cüzdan sekmesinde telefonunuzu onayladığınızda sizi direk bakiye yükleme sayfasına yönlendiriyor, üstte 20 TL yazıyor altta ise kredi kartı bilgileri boşlukları. 45 TL'yi yüklüyorsunuz ve 65 TL'lik ürünü alabiliyorsunuz.
Çok teşekkürler anlatımınız için. Sağolun.

Arkadaşlar o zaman şu ürünlerden birini alıp geçiyorum, yardımlarınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı