Daha fazla
- Meslek
- Müh.
Eski bilgisayar canlansın diye ucuz yollu ama marka bir SSD almak istiyorum, konu açmıştım ve önerileri almıştım en son Gigabyte veya Crucial'da karar kıldım.
Ancak Trendyol.com üzerinde özellikle Gigabyte SSD'yi satan yerlerin puanları çok iyi durmuyor, ama fiyatları oldukça uygun. Trendyol'dan 45 TL indirimim var bunu kullanmak için Trendyol'u tercih etmek istiyorum.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Netsiparis'in sitesi de varmış.
www.netsiparis.com
www.sikayetvar.com
Sadece Crucial'ı satan normal gibi duruyor.
Ancak Trendyol.com üzerinde özellikle Gigabyte SSD'yi satan yerlerin puanları çok iyi durmuyor, ama fiyatları oldukça uygun. Trendyol'dan 45 TL indirimim var bunu kullanmak için Trendyol'u tercih etmek istiyorum.
Gigabyte Gıgabyte Gp-gstfs31120gntd 120gb 500- 380mb/s Ssd Sata-3 Disk Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gigabyte Gıgabyte Gp-gstfs31120gntd 120gb 500- 380mb/s Ssd Sata-3 Disk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Gigabyte Gıgabyte Gp-gstfs31120gntd 120gb 500- 380mb/s Ssd Sata-3 Disk Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gigabyte Gıgabyte Gp-gstfs31120gntd 120gb 500- 380mb/s Ssd Sata-3 Disk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Crucial 120GB Bx500 Serisi Sata 6.0GB SSD 540-500 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Crucial 120gb Bx500 Serisi Sata 6.0gb Ssd 540-500 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Netsiparis'in sitesi de varmış.

Netsiparis.com - Online Alışveriş
Netsiparis bilgisayar, dizüstü bilgisayar, bilgisayar parçaları, cep telefonu, elektronik ve ev gereçleri gibi geniş ürün yelpazesiyle güvenilir ve hızlı online alışveriş deneyimi sunar.

Bunlaralinir.com - Şikayetvar
Bunlaralinir.com şikayet, iletişim, Bunlaralinir.com yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Bunlaralinir.com için yazılan tüm şikaye...

Sadece Crucial'ı satan normal gibi duruyor.