Trendyol dolap uygulaması dolandırıcılık

Kargo firmasına gittim evrak aldım. 2kg olarak yazmışlar lakin bendeki kargo yarım kilo bile gelmiyor neye göre yazdıklarını sorduğumda cevap veremiyor üstüne satıcı vatandaş beni arıyor sürekli bağırıp çağırıyor küfür ediyor yeminle psikolojimi bozdu. Dolapdan hiç alışverişim olmadı ilk defa yaptım oda benim şansıma.

Eğer satıcı hakaret ediyorsa hakaretten dava açabilirsiniz. Ayrıca mahkemeye başvurun eğer kargo yollanan adresdeki şubede kamera tartıyı görüyorsa belki bir şey yapılabilir. Geçmiş olsun bu arada.

Sıfır ürün dahi alırken dahi eğer ürün fiyatı yüksek ise kutu açılımı sırasında video kaydı alınması, bu tarz anlaşmazlıklar için en iyi yöntem. Bu tarz çok vaka gördüm, umarım haklıysanız haklılığınızı ispatlayabilirsiniz.

Geçmiş olsun.

Bu arada, kağıtlara çok dokunmadıysanız parmak izi taraması da yaptırılabilir ama süreci bilmiyorum tabii.

Hocam gecmis olsun ama keske kargoyu acarken videoya cekseydiniz, paranizi kurtarirdiniz. Bu isi yapanlar kendi bilgilerini kullanmiyorlar. Dolap'a Facebook ile hesap actigimizda SMS dogrulamasi bile istemiyor. Calinti bir Facebook hesabi ve herkese acik Wi-Fi ile yaptiysa bulunmasi imkansiza yakin.

Cahillik düşünemedim böyle bir şey olabileceğini param gitti keza kart gelecek bir ümit derken günlerce bekledim 10 gün sürdü gelmesi başımıza gelecek varmış demek bir daha asla kontrol etmeden video kaydı almadan tedbirsiz iş yapmam ders oldu bakalım süreç hakkında bilgilendirme yapacağım şu an beklemedeyiz.

Dolap kabul etmiyor karşı tarafı haklı görüyor. Adam göz göre göre dolandırdı. Uygulamada bu olaya çanak tutuyor. Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Hem Trendyol'u hem de o şahısdan şikayetçi oldum. Lakin uzun bir süreç olacağını söyledi avukat bir arkadaşa danıştım. 6-7 yıldır devam eden benzer davalar varmış vs. Şimdilik beklemedeyim gelişme olursa yazacağım.

Dolap kabul etmiyor karşı tarafı haklı görüyor. Adam göz göre göre dolandırdı. Uygulamada bu olaya çanak tutuyor. Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Hem Trendyol'u hem de o şahısdan şikayetçi oldum. Lakin uzun bir süreç olacağını söyledi avukat bir arkadaşa danıştım. 6-7 yıldır devam eden benzer davalar varmış vs. Şimdilik beklemedeyim gelişme olursa yazacağım.
Ya ben böyle saçmalık görmedim harbiden. Ne ahlaksız insanlar varmış ya Allah sorsun hocam. Desi kaydı alındıysa ama haklılığınız er yada geç ortaya çıkacaktır. Keşke kutuyu açarken video çekseydiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı