Trendyol PC alınır mı?

Hocam bence çok yanlış bir bakış açısı eğer İtopya'nın şubelerine gitmez isen parça alabileceğin tek yer oluyor bilgisayarcılar onlarda üstüne komisyon koyup sipariş veriyorlar.
Zaten internetten bence daha uygun fiyata alabiliyorsun. Fakat sağlam ggelip gelmeme sıkıntısı var güvenilir satıcı kalmamış derecede yok gibi. Uğraşmaktansa biraz fazla koyup mağazadan almak daha mantıklı (bence).

Bunu alıp monitörü sonraya bırak. Monitörü sonra kendin alırsın. Şimdilik TV'ye falan bağla, veya eski bir monitörle kullan. Trendyol'dan bilgisayar alma.

Bu arada RAM'i yükselt.

1050 Ti devri yakın zamanlarda tükenir, yeni nesil oyunlarda fazla FPS vermiyor.

Zaten internetten bence daha uygun fiyata alabiliyorsun. Fakat sağlam ggelip gelmeme sıkıntısı var güvenilir satıcı kalmamış derecede yok gibi. Uğraşmaktansa biraz fazla koyup mağazadan almak daha mantıklı (bence).

Orası doğru hocam babamın arkadaşı bilgisayarcıydı ben oradan dizdim sistemi adam sipariş veriyor 2 güne tüm sistem gelmiş oluyor beklemiyorsunda ben RAM siparişi vermiştim 8 güne gelmişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı