Trendyol satıcısı ürünü iptal etmem için Instagram'dan yazıyor

Sanırım Trendyol'da satıcı alışverişi iptal edince puanı mı ne düşüyordu başka konudan görmüştüm. Bence iptal etmeyin hocam. Stok bitse de bitmese de.

Etmeyeceğim ancak satıcı beni ne kadar bekletebilir onu bilmiyorum, 15 gün boyunca bu şekilde kalabilir mi? Satıcıların bir sınırı var mı acaba ürünü 1 hafta içinde kargolamazlarsa otomatik iptal gibi.

Trendyol'dan aldığım dönüş;

Siz iptal işlemi sağlamayın eğer stokta bulunmazsa satıcı iptal edip size kupon tanımlaması sağlar. Bunu yapmamak için iptal edin diye dönüş sağlamış olabilir. Yaşanılan gecikmeden dolayı sizden özür diliyorum. Ben gerekli durumu iletiyorum. Sizden de ricam satıcıya soru sor kısmından durumu iletmenizi isteyeceğim. Satıcı size 24 saat içerisinde dönüş sağlamaz ve kargoya verilme tarihini 6 iş gün geçtiyse bize tekrar bağlanın ve gerekli bildirimi oluşturalım. Bizim de önceliğimiz en kısa sürede tarafınıza teslimatını sağlamak yönündedir.

Eğer satıcı iptal ederse size tüm ürünlerde kullanmak üzere kupon tanımlamak zorundadır. Bunu sağlamamak için sizden iptal etmenizi istiyor.
 
Son düzenleme:
İptal etmeyin. Ya kendisi iptal etmek zorunda kalacak ya da size ürünü göndermek durumunda kalacak. İnstagramdan falan tehdit ederse şikayet edersiniz.
 
Herkes ne kadar art niyetli :D Belki stoğu fazla girdi ve elinde gerçekten stok yok? Satıcı zor durumda kaldı belki? Bir hata olmuş olabilir. Elinde gerçekten ürün olmayabilir ve puanı düşmesin diye sizden rica etmiş olabilir. Herkes çakal olmuş diyorsunuzda konuyu açan arkadaşa çakallık ogretiyorsunuz. Ülkede herkes kendi çıkarına bakıyor. Biride çıkıp satıcıya yazık dememiş. :D
 

Geri
Yukarı