Trendyol'daki Samsung 25 Watt adaptör sahte mi?

@Morphee zaten arkadaş fotoyu atarken orijinali ile aynı olmadığını belirttim. Arkasındaki yazılar ve kutu tasarımı tamamen farklı.

Yok, yok ben size bir şey demiyorum, yanlış anladınız. O ibarenin çıktığını söylüyorum sadece, bu durumu geliştirmiş olma ihtimalini söyledim. Arkadaşımda daha da çakma bi' adaptör var ve onda da bu ibare çıkıyor onu belirttim.

Konuyu hortlatıyor gibi olacağım ama aynı ürün bende de mevcut şu an. Orijinal mi değil mi sonuca varabildiniz mi ?
Orijinal kesinlikle değil ve cihaza zarar verebilecek bir ürün. İade ettim hemen, karşı taraf da kabul etti. 50TL üstüne koyup 250 veya 300TL'ye orijinal adaptör aldım, gerçekten fark ediyor.

Orijinal kesinlikle değil ve cihaza zarar verebilecek bir ürün. İade ettim hemen, karşı taraf da kabul etti. 50TL üstüne koyup 250 veya 300TL'ye orijinal adaptör aldım, gerçekten fark ediyor.
Nereden anladınız orijinal olmadığını ? Ben yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum süper hızlı şarj özelliği de olduğu için şüphe duymadım gerçekten çakmaysa açıkçası orijinal ürüne çok benzemekte gerçekten güzel işçilik yapmışlar. Fakat ben bir kaç video izledim karşılaştırmalar yapılan orijinal ürün denmekte. Siz böyle söyleyince kafam karıştı. İade etme şansım yok sanırım çünkü barkod kısmını biraz kaldırdım altında ne yazıyor diye haliyle deforme oldu geri almazlar gibime geliyor.

Nereden anladınız orijinal olmadığını ? Ben yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum süper hızlı şarj özelliği de olduğu için şüphe duymadım gerçekten çakmaysa açıkçası orijinal ürüne çok benzemekte gerçekten güzel işçilik yapmışlar. Fakat ben bir kaç video izledim karşılaştırmalar yapılan orijinal ürün denmekte. Siz böyle söyleyince kafam karıştı. İade etme şansım yok sanırım çünkü barkod kısmını biraz kaldırdım altında ne yazıyor diye haliyle deforme oldu geri almazlar gibime geliyor.
Malzeme kalitesi çok farklı, ben orijinal kullanan bir arkadaşın adaptörünü görüp benimkinin çakma olduğunu anladım. Gerçekten çok fark var. Hızlı şarj falan da hikaye bence sahte üründeki. İade etmeyi deneyin isterseniz, sahte adaptör cihaza aşırı fazla zarar verir. Resmi satıcılar harici hiçbir yerin orijinal ürün sattığına inanmıyorum ben. Vatan, MediaMarkt, Samsung mağazalarından bu ürünleri almak daha mantıklı, ben Vatan'dan aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı