Trendyol'daki Samsung 25 Watt adaptör sahte mi?

Malzeme kalitesi çok farklı, ben orijinal kullanan bir arkadaşın adaptörünü görüp benimkinin çakma olduğunu anladım. Gerçekten çok fark var. Hızlı şarj falan da hikaye bence sahte üründeki. İade etmeyi deneyin isterseniz, sahte adaptör cihaza aşırı fazla zarar verir. Resmi satıcılar harici hiçbir yerin orijinal ürün sattığına inanmıyorum ben. Vatan, MediaMarkt, Samsung mağazalarından bu ürünleri almak daha mantıklı, ben Vatan'dan aldım.
Anladım iade etmeyi deneyeceğim umarım sıkıntı çıkarmazlar. Konudan bağımsız olarak batarya deneyiminizi paylaşabilir misiniz ?

Anladım iade etmeyi deneyeceğim umarım sıkıntı çıkarmazlar. Konudan bağımsız olarak batarya deneyiminizi paylaşabilir misiniz ?
S21 FE modelini kullanıyorum, herkes şarjı aşırı hızlı bitiyor diyor ancak ben aşırı memnunum şahsen. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Gün içinde şarj nadiren ediyorum, etsem bile fazla umrumda olmuyor zaten bu durum. Süper hızlı şarj izle zaten hemencecik bir işimi hallederken bile bayağı şarj oluyor ve beni bayağı götürüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı