Trendyol'dan alınan gamepad iade alınmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlayamadım, ürün ağır olduğundan dolayı ne demek? Aldığınız üründe donanımsal bir sorun var mı? Ezilme, bükülme, çizik, darbe var mı? Ürün satılırken size sunulan bilgilerden farklı bir bilgi mi içeriyor? Yani gamepad 200 gramdı elinize geçince 1 kilo mu çıktı? Bir de ürünü kullanmışsınız. İade alıp kime satacak bu adamlar?

Konuda belirtmeyi unuttuğum bir sorun daha var. Sol analog takılı kalıyor. Eski açtığım konuda aldığım tavsiyeler üzerine gönderdim ürünü.
 
Şu konuya "Ürünü niye geri alsın?", "Geri alıp kime satacak?", "Üründe sorun yoksa iade alınmaz." tarzı mesaj yazanlar Tüketici Haklarından bir haber galiba. İnternetten aldığınız teknolojik ürünleri (Bir takım istisnalar dışında) 14 günlük süre zarfında sebep belirtmeksiniz iade edebilirsiniz. Bu arkadaşın durumundaysa satıcı tarafı bu hakkını görmezden gelip iade talebini geri çevirmiş. Burada arkadaşın izleyebileceği iki yol var. Satıcıyı bu hakkında bilgilendirip iade almasını sağlayabilir. Satıcı bu seçeneğe olumlu yaklaşmıyorsa THH'ye başvurur ve biraz şanslıysa 1 ay içerisinde iade/değişim kararı çıkar ve parasını gelir alır. Bu anlattığım senaryo dışında yaşanacak bir durum yok benim gözümde. Alıcı hakkını aramalı, satıcı da buna saygı duymalı. Bu kadar basit.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı