Trendyol'dan alınan Razer DeathAdder V2 için iade yerine değişim yapılabilir mi?

Hocam bir gelişme oldu kaşe ve imzalı şekilde değişim iade raporunu aldım sonra Trendyol'a yazdım bana
Destek talebi açtılar bakalım nasıl ilerleyecek.

Hocam bir de eğer değişim yapmazlar ise iade parasıyla bu alınır mı? 1300 TL iade alacağım.

Çok iyi hocam, fakat belirttiğiniz linkteki ürünü pek bilmiyorum. İsterseniz konu açıp sorabilirsiniz.

Çok iyi hocam, fakat belirttiğiniz linkteki ürünü pek bilmiyorum. İsterseniz konu açıp sorabilirsiniz.

Hocam Trendyol bana sormadan iade yapmış fakat ben canlı desteğe iade değil de değişim istedigimi bildirmiştim. Hocam aynı mouse şu an 2000 TL alamıyorum şaka gibi.

Son düzenleme:
Hocam Trendyol bana sormadan iade yapmış fakat ben canlı desteğe iade değil de değişim istedigimi bildirmiştim. Hocam aynı mouse şu an 2000 TL alamıyorum şaka gibi.
İade yaptılar diye haklarınız bitmedi hocam, tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz. Elinizdeki iade dekontunu, değişim istediğinize dair yazılı belgeleri atın yeterli olacaktır.

6 aya kadar uzayabilir hocam, belli olmaz. Uğraşmak istemezseniz siz bilirsiniz.

Hocam tekrar konustugumda bana dediler ki elimizde maalesef o mouse kalmadıgı icin iade yaptık ve hesabınıza 150 TL kupon tanımladık dediler paramla kaldım ortada yapacak bir şey yok uğraşasım da yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı