Trendyol bilgisayarların çok kötü olduğu hakkında bilgim var, fakat bu biraz uygun ve mantıklı geldi; RAMTECH FULLFORCE FF320 İ5-4570 8GB RAM 512GB SSD RX580/8GB OYUNCU MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR - Fiyatı, Yorumları yardımcı olursanız sevinirim.
Trendyol bilgisayarların çok kötü olduğu hakkında bilgim var, fakat bu biraz uygun ve mantıklı geldi; RAMTECH FULLFORCE FF320 İ5-4570 8GB RAM 512GB SSD RX580/8GB OYUNCU MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR - Fiyatı, Yorumları yardımcı olursanız sevinirim.
O paraya Series S alsan 10 kat daha iyi. Atılan sistemin kötülüğüne bak. Zaten bu bütçede 2.el konsola veya bilgisayara yönelmeyenden şüphe duyarım.Hayatta alınmaz bu sistemi alanlarada üzülüyorum 9K istedikleri sisteme bak.
Ben geçen sene bundan daha iyisini daha ucuza sattım bunlar ne yaşıyor ya.
İşlemcisi 2. el ve ram'i ddr3. Tavsiye etmem.Trendyol bilgisayarların çok kötü olduğu hakkında bilgim var, fakat bu biraz uygun ve mantıklı geldi; RAMTECH FULLFORCE FF320 İ5-4570 8GB RAM 512GB SSD RX580/8GB OYUNCU MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR - Fiyatı, Yorumları yardımcı olursanız sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.