Trendyol'dan iPhone 12 almak

Tahakrc06

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba MediaMarkt'a baktığım iPhone 12 artık sıfır satılmıyordu teşhir ürünüde almak istemedim arkadaşlarım Trendyol'dan indirimli al dediler sipariş verdim sizce pişman eder mi satıcı Trendyol olarak gözüküyor ama en yakın adresdeki yer gönderiyor diye biliyorum.

Sıkıntı olmaz zaten sıkıntılı telefon gönderirlerse iade verebiliyorsun.

Jelatin çıkarınca iade alınmıyor diye biliyorum.

Yanlış biliyorsunuz, Trendyol'un deposundan gönderilir. Bir sıkıntı çıkacağını sanmam ancak 2025'e girerken iPhone 12 almak bence mantıksız.

Hocam beni idare eder model yükseltirim zaten ileride 12 bayağı sevdiğim model her ne kadar şarjı kötü olsa da.

Yanlış biliyorsunuz, Trendyol'un deposundan gönderilir. Bir sıkıntı çıkacağını sanmam ancak 2025'e girerken iPhone 12 almak bence mantıksız.

Hocam yorumlarda satıcılar farklıda o yüzden biraz sıkıntılı çıkmasından korkuyorum ama üründe satıcı Trendyol olarak gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241108_143719_trendyol.com.jpg
    Screenshot_20241108_143719_trendyol.com.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba MediaMarkt'a baktığım iPhone 12 artık sıfır satılmıyordu teşhir ürünüde almak istemedim arkadaşlarım Trendyol'dan indirimli al dediler sipariş verdim sizce pişman eder mi satıcı Trendyol olarak gözüküyor ama en yakın adresdeki yer gönderiyor diye biliyorum.

Hocam benim icin 11 daha iyi. 12 kronik, alinmamasi gereken bir cihaz. Ama diyorsaniz ki alacagim yine de, Trendyol'un deposundan gonderiliyor. Bir sıkıntı oldugunda ilgileniliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı