Telefon kırık bozuk vs. çıkarsa almıyorlar yani?
Yazdığımı tekrar oku istersen.
Telefon kırık bozuk vs. çıkarsa almıyorlar yani?
Hocam benim icin 11 daha iyi. 12 kronik, alinmamasi gereken bir cihaz. Ama diyorsaniz ki alacagim yine de, Trendyol'un deposundan gonderiliyor. Bir sıkıntı oldugunda ilgileniliyor.
Yazdığımı tekrar oku istersen.
Merhaba MediaMarkt'a baktığım iPhone 12 artık sıfır satılmıyordu teşhir ürünüde almak istemedim arkadaşlarım Trendyol'dan indirimli al dediler sipariş verdim sizce pişman eder mi satıcı Trendyol olarak gözüküyor ama en yakın adresdeki yer gönderiyor diye biliyorum.
Merhaba bende 21 Ağustos'ta Trendyol'dan iPhone 12 aldım, bana İstanbul Pendik'ya da tuzladan geldi diye hatırlıyorum. Ekstra kutu ve havalı balonlarla kutulayıp kargoluyorlar ama arızalı bozuk çıkması durumunda ne yapman gerekli bilgim yok şimdiden hayırlı olsun.
Memnun musun hocam faturası geldi kargoda şu an satıcı dsm grup olarak gözüküyor oda Trendyol muş sanırım farklı yerden gelmesinden korkuyordum şu an o şüphede gitti gelmesini bekliyorum.
Pili iPhone 11'den küçük olmasına rağmen çok iyi iş görüyor. Telefon sabahtan akşama kadar elimde, öğleden sonra gibi 1 kere şarja takıyorum tam doldurmuyorum akşam eve gelince şarjı fulleyip yatıyorum. Aynı şeyi 5000MAH bataryası olan Xiaomi'dede yapıyordum bu arada. Ayrıca 20W hızlı şarj kullanıyorum 30 dakikada falan %50 dolduruyor. Başkalarının dediği gibi 3 ayda batarya yüzdesi düşmesi gibi bir şeyde yok benimki hala %100'de, tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın.
Pili iPhone 11'den küçük olmasına rağmen çok iyi iş görüyor. Telefon sabahtan akşama kadar elimde, öğleden sonra gibi 1 kere şarja takıyorum tam doldurmuyorum akşam eve gelince şarjı fulleyip yatıyorum. Aynı şeyi 5000MAH bataryası olan Xiaomi'dede yapıyordum bu arada. Ayrıca 20W hızlı şarj kullanıyorum 30 dakikada falan %50 dolduruyor. Başkalarının dediği gibi 3 ayda batarya yüzdesi düşmesi gibi bir şeyde yok benimki hala %100'de, tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.