Yorumları güzel gözüküyor. İkinci kol alınca geriye kalan parayla TLOU 2 alabilirsinizYani ben şöyle yapsam Sony Playstation 4 Slim 500 GB - Türkçe Menü | Trendyol bunu alsam sonra da 2.el kol alsam iyi mi olur?
Yorumları güzel gözüküyor. İkinci kol alınca geriye kalan parayla TLOU 2 alabilirsinizYani ben şöyle yapsam Sony Playstation 4 Slim 500 GB - Türkçe Menü | Trendyol bunu alsam sonra da 2.el kol alsam iyi mi olur?
Slim cihazlarda 30 FPS oynarsanız Pro'da en az 60 FPS. Çözünürlük farkı olur mu bilmiyorum.
Tamam PS Slim kesinleşti peki 2. el kol atabilecek var mı? Sony Dualshock 4 (Orjinal üründür) - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 882554432 bu iyi midir?
Hemen kızgın atan arkadaşa soruyorum. Satacak PS4'ün mü var yoksa kardeşim benim.Bu fiyatı edecek bir alet değil. Yurtdışından series s veya PS5 Digital getirtin çıkınca.
Almadan önce satıcıya sorun kol V2 versiyonmu diye. Tabi v1'de alabilirsiniz ama analog tuşları bir süre sonra yıpranıyor diye biliyorum ben.
Düzenleme: Şimdi fark ettim sol tarafa bakarsanız hafif yıprandığını görebilirsiniz. Tabii keyfinize kalmış sıkıntı olmaz diyorsanız alabilirsiniz.
Buna bir bakın derim. Şu an piyasada en ucuz bunu gördüm hem V2 hem sıfır.
Peki orijinal değil mi?
EN FUL PS4 PRO 1TB İLANI BURDA!! - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 882371680 bu ürünü aldım adamla anlaştık üniversite kazanmış PC alacakmış o yüzden satıyormuş.
Önerdiğim kol orijinal alıdğınız konsol o kadar etmez ama olacak o kadar malum Slim konsolun 3500TL'lerde dolaştığı zamandayız. Ne diyelim hayırlı olsun daha 3 yıl o konsolla 30 FPS sabit oynayacağını düşünüyorum.
Ayrıca fikrinizi değiştirmek istemiyorum ama ben uzun süredir Slim konsol kullanıyorum ve bakımı olduğu sürece her konsol uzun süre idare eder ben bu konsolla AC: Vallhalla oynuyorum 29-30 FPS. Yani aslında burada iş bakıma ve düzgün kullanıma dayanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.