Trendyol'dan yanlışlıkla alınan Steam kodları nasıl iade edilir?

Naveskungs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bugün Trendyol hesabımdan 4 adet harcama yapılmış: 3 adet Steam cüzdan kodu ve 1 adet PUBG UC. Ama ben bir hata yaptım, anlamadan 2 adet Steam kodunu yanlışlıkla Steam hesabıma aktardım. Bakiyeyi kullanmadım, sonradan anladım ki bunlar benim Trendyol hesabımdan yapılmış. Hemen iade etmeye çalıştım ama olmuyor gibi. Steam destek iade almıyor. Başka kredi kartları da kullanılmış Trendyol hesabımdan. Bu işten nasıl kurtulabilirim? Kodları bilmeden kullandım, büyük bir hata yaptım. Çalışmaz diye düşünmüştüm, bir anda onayladı bakiyeyi. Diğerini de aynı şekilde düşündüm, sonra girdim baktım ve bu durumu öğrendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her iki platformla da doğru iletişim kurmak çok önemli. Özellikle yanlışlıkla yapılan bir harcama olduğu için, her iki platform da durumu anlayışla karşılayabilir. Eğer Steam veya Trendyol'un işlem geri alımı konusunda esnek olamayacağını söylerlerse, bu durumda sürecin nasıl ilerleyeceği hakkında daha fazla bilgi almak için daha fazla araştırma yapmanız gerekebilir.

Yani:

Trendyol ile iletişime geçin ve yanlış işlemi bildirin.
Steam destek ile tekrar iletişime geçin ve durumu açıklayın.
Kredi kartı sağlayıcınız ile de yetkisiz işlem bildirimi yapmayı düşünün.

Sizin hesabınıza başkası giriyor, kart ile harcama yapıyor ve siz bu ürünü alıp kullanıyorsunuz doğru mu anladım? Burada çok fazla soru işareti var gib.

Aga kafanda soru işareti olması saçma o aklındakini yapsam buraya yazmam herhalde

A

Her iki platformla da doğru iletişim kurmak çok önemli. Özellikle yanlışlıkla yapılan bir harcama olduğu için, her iki platform da durumu anlayışla karşılayabilir. Eğer Steam veya Trendyol'un işlem geri alımı konusunda esnek olamayacağını söylerlerse, bu durumda sürecin nasıl ilerleyeceği hakkında daha fazla bilgi almak için daha fazla araştırma yapmanız gerekebilir.

Yani:

Trendyol ile iletişime geçin ve yanlış işlemi bildirin.
Steam destek ile tekrar iletişime geçin ve durumu açıklayın.
Kredi kartı sağlayıcınız ile de yetkisiz işlem bildirimi yapmayı düşünün.

Kredi kartı benim değilki ama Trendyol'dan iptal edin benim kredi kartımdan çekilmedi dedim satıcılara yazdım Steam desteğe yazdım kullanmadım kullanmayacağımda alın bunları diye alanın IP adresi filan gözükür herhalde

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı