Trigonometri nasıl yapılır?

mamosss

Decapat
Daha fazla  
Konu anlatım olarak yarısına kadar geldim konuları da dinlerken anlıyorum azbuçuk, temelde olsa geometri bilgim var; öklid, özel üçgenler, benzerlik vs. fakat soru çözümüne geldiğimde kalıyorum çözemiyorum, ilerliyemiyorum konuyu gerçekten anlıyorum ama yol bulamıyorum kendime. Kaynak olarak Bilgi Sarmal çözüyorum acaba kaynak mı cok zor, bende mi sıkıntı var anlayamadım. Deneyimli arkadaslardan bir öneri alabilirsem çok memnun kalırım.

Aynı sorunu şuan ben de yaşıyorum. Bilgi Sarmal'dan başka 3 4 5 veya Orijinal önerebilirim. Eğer daha kolaydan başlamak istersen Mikro orjinal tavsiyemdir.

Bence bilgi sarmalı ortalama bir kaynak cok zor değil. Nasıl bir taktik verebilirim bilmiyorum ama kendini çok korktuma. Yavaş yavaş olur soru biçimlerine alışmak uzun sürebilir ama bir kac kere arka arkaya benzer şeyleri görünce alışırsın diye düşünüyorum. Ben mesela genelde hep soru çözümü izledim tabi önce bi kendim baya ugrasirdim.

Aynı sorunu şuan ben de yaşıyorum. Bilgi Sarmal'dan başka 3 4 5 veya Orijinal önerebilirim. Eğer daha kolaydan başlamak istersen Mikro orjinal tavsiyemdir.
345 var ama bütün konudan karma sorduğu için henüz baslamadım. konu anlatımı bittikten sonra baslıcam ona ama iste bilgi sarmalla temeli atmak sıkıntı yaratcak galiba bende. 345 de kazanım testleri olsa onlarla atardım daha kolay

Bence Bilgi Sarmal'ı ortalama bir kaynak cok zor değil. Nasıl bir taktik verebilirim bilmiyorum ama kendini çok korktuma. Yavaş yavaş olur soru biçimlerine alışmak uzun sürebilir ama birkaç kere arka arkaya benzer şeyleri görünce alışırsın diye düşünüyorum. Ben mesela genelde hep soru çözümü izledim tabii önce bir kendim bayağı ugrasirdim.

Bence Bilgi Sarmal'ı ortalama bir kaynak cok zor değil. Nasıl bir taktik verebilirim bilmiyorum ama kendini çok korktuma. Yavaş yavaş olur soru biçimlerine alışmak uzun sürebilir ama birkaç kere arka arkaya benzer şeyleri görünce alışırsın diye düşünüyorum. Ben mesela genelde hep soru çözümü izledim tabii önce bir kendim bayağı ugrasirdim.

Şey düsünüyorum: Trigonometri konu anlatımı bittikten sonra soru çözümlerini rutin haline getirip de logaritmaya baslasam cok zorlar mı? Yani bir yandan hem AYT mat devam hem de trigonometri alttan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyna soruyla, cozemiyorsan sagdan ciziktir soldan ciziktir, yandan ciz, beyin alismasi lazim,
Bir de çözümünü gördüğün soruları soru olarak yaz, üstünden 1 hafta geçince tekrar çöz.

Şey düsünüyorum trigonometri konu anlatımı bittikten sonra soru çözümlerini rutin haline getiripte logaritmaya baslasam cok zorlar mı? Yani bir yandan hem AYT mat devam hem de trigonometri alttan.

Cok zorlamaz diye düşünüyorum. Logaritmadaki kurallari anlayıp bilince basit orta sorulari genel olarak yaparsın tabii yine farklı yöntemler degisik taktikler gereken logaritma soruları da var beraber devam etmemesi için de bir sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı