Trigonometri'de soru kaçırmamak için nasıl çalışmalı?

Eolso

Hectopat
Katılım
15 Nisan 2021
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Trigonometri'yi tamamen bitirmek istiyorum. A'dan Z'ye kadar soru kaçirmamak istiyorum. Ne yapabilirim, yardımcı olur musunuz?
 
Konuyu eksiksiz bitirip soru çözmek lazım hocam soru tipleri görmek lazım eksikleri kapatmak lazım ancak o zaman iyi bir konuma gelirsiniz.
 
Tek bir hocaya bağlı olma. Konuyu anlamadığın zaman hocayı değiştir başkasını izle. Sonra ders kitabındaki soruları çözmeye çalış. Çözemediysen trigonometri soru çözümü izle.
 
Trigonometri konu anlatımı okuyarak halledemeyeceğiniz konuların başında geliyor. (tabii ki zirvede geometri var.) Bol bol soru çözümü ve farklı kaynaklardan yeni tipte sorular sizi sınava hazırlayacaktır.
 
öncelikle seviyene bağlı sıfırsan youtubeda hocalardan faydalanabilirsin mert hoca veya eyup b sana baya yardımcı olacaktır videoları izledikten sonra tabi kii soru çeşidi görmek ve sorulara nasıl yaklaşacağını bilmek çok önemli 345 gibi başlangıç kaynaklarından soru çözüp sonradan bs acil orijinale falan geçebilirsin ama bence fasikül şeklinde olan acil apotemi gibi trigo fasiküllerinden ilerlemek de baya faydalı olucaktır önemli olan soru çeşidi görmek ayrıca geometrinin işin içine girdiği soruları da çözebilmek için geometrik bilginin de olması lazım kısaca konuya ve soru çeşitlerine hakim olmak bol soru çözümü
 
Trigonometri'yi tamamen bitirmek istiyorum. A'dan Z'ye kadar soru kaçirmamak istiyorum. Ne yapabilirim, yardımcı olur musunuz?
Konudaki eksiklerini gider, yarım açı-toplam fark formüllerini ezberle, olabildiğince çok soru çeşidi çöz, çıkmış soruları incele.(ÖSYM trigonometride özdeşlik sorularını ve şekilli soruları çok sever.)
Sonuç güray küçük acil.
Orijinal ve apotemi de güzeldir, konuyu güzel bir şekilde öğrenince çözülebilir.
 
Son düzenleme:
Konudaki eksiklerini gider, yarım açı-toplam fark formüllerini ezberle, olabildiğince çok soru çeşidi çöz (ÖSYM trigonometride özdeşlik sorularını ve şekilli soruları çok sever.)

Orijinal ve apotemi de güzeldir, konuyu bilince çözülebilir.

Adamın temel atması lazım bu yayınlardan girerse dayadığı olmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı