1-) USB'den çalışan antivirüs yazılımı ile virüs taraması yaparak.Trojan:Script/Phonzy.C!ml Windows Defender bu virüsü tespit etti dosya uzantıları.cdxx oldu açılmıyor. Bu trojan virüsünden ne yaptıysam kurtulamadım. Biri yardım ederse çok güzel olur.
Bunun virüsle alakasını çözebilmiş değilim.İçinde başka yerde yedeği olmayan eski resimler var bu resimlerin uzantısıda.cdxx olmuş hocam bunları nasıl kurtarabilirim?
Hmm o zaman biraz sıkıntı. Kilitlerin şifreleri biraz zor açılıyor diye biliyorum hocam.Trojanın amacı dosyaları kilitleyip fidye istemek olduğu için dosyaları kitliyor kitlerkende uzantı ekliyor bilen biri yardım ederse sevinirim.
Trojanın amacı dosyaları kilitleyip fidye istemek olduğu için dosyaları kitliyor kitlerkende uzantı ekliyor bilen biri yardım ederse sevinirim.
Oyuncular için Norton 360 | PC Oyuncu Antivirüs ve Güvenlik
Artık Oyun Optimize Edici de dahil! Norton GO, oyununuza daha fazla güç yönlendirerek sürükleyici bir deneyim için hızı en üst düzeye çıkarır. Daha akıcı bir oyun için performansınızı artırın ve donanımınızdan en iyi şekilde yararlanın.tr.norton.com
Tavsiye ederim. En sağlam temizleyenlerden biridir.
Oyuncular için Norton 360 | PC Oyuncu Antivirüs ve Güvenlik
Artık Oyun Optimize Edici de dahil! Norton GO, oyununuza daha fazla güç yönlendirerek sürükleyici bir deneyim için hızı en üst düzeye çıkarır. Daha akıcı bir oyun için performansınızı artırın ve donanımınızdan en iyi şekilde yararlanın.tr.norton.com
Tavsiye ederim. En sağlam temizleyenlerden biridi.
Hmm o zaman biraz sıkıntı. Kilitlerin şifreleri biraz zor açılıyor diye biliyorum hocam.
Pe.
Denedim tüm virus şeylerini Kaspersky malbare çözülmedi delirdim artık bilen denk gelen kimse yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.