Trojan temizliği nasıl yapılmalıdır?

Holi1

Femtopat
Katılım
26 Nisan 2021
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sağlamindir'den Battlefield 4 indirmiştim. İşte o gün başladı her şey, bilgisayarıma trojan girdi. Malwarebytes'den taradım 5 virüs çıktı. Karantinaya alıp sildim, sonra bilgisayarı sıfırladım, şimdi ise Bitdefender Total Security kurdum, taradım bir şey çıkmadı. Sizce trojan hâlâ var mıdır? Varsa da silmek için çözümünü anlatır mısınız? Lütfen biliyorsanız evet ya da hayır deyin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Saglamindir direk arama Battelfield 4 yazdım indirdim...
1619513749898.png

Buradan indirmek gibi bir cahillik yaptınız sanırım. Burayı reklam engelleyiciler (AdGuard öneririm) engeller ve virüslüdür.
1619513816536.png

Sayfanın aşağısındaki bu kısım virüssüzdür.

Yani gerçek Sağlamindir'den indirmişsiniz ama bir daha kullanacaksanız bu siteyi dediğim gibi yapın ve korsan kullanacaksanız bu site en güvenli sitedir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı