Trojan:Win32/Fareit!ml virüsünden nasıl kurtulunur?

ShupLuck

Hectopat
Katılım
16 Şubat 2019
Mesajlar
95
Çözümler
3
Merhabalar,
Bugün nereden geldiğini dahi bilmediğim bir trojan yediğimi öğrendim, ne yaparsam yapayım kurtulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Windows Defender ile "temizle-kaldır-karantinaya al" desem bile hiçbir şey olmuyor. Trojan'ın olduğu dediği klasöre baktım ama orada öyle bir dosya yok. O klasörü komple silsem de bir şey değişmedi. ESET vb. gibi programlar kullanmıyorum. Daha çok SpyHunter Ve RevoUninstaller Pro kullanıyorum. Ek bilgi olarak söyleyeyim dedim.
Çözümü yok ise formatla kurtulabilir miyim ?
İlginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim.

Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi programdan, veya dosyadan bulmuş virüsü? Belki de false Positive'dir. Kaspersky gibi kaliteli bir anti virüs ile tam tarama yaparsanız kaldıracaktır yüksek ihtimal.

Merhabalar ben virüs yediğimden şüpheleniyorum. Kaspersky bu programla bilgisayarı taratıp onu kaldırma şansım var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Taratıp kaldırabilirsiniz varsa.

Kusura bakma çok soru sordum ama ben sitesinden deneme sürümü olarak indireceğim bilirsin böyle güvenlik programlarında deneme sürümü olarak indirince bazı şeyler kısıtlı olarak geliyor mesela buldu diyelim bu programı satın mı almam lazım kaldırmam için virüsü yoksa deneme sürümünde kaldırır mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakma çok soru sordum ama ben sitesinden deneme sürümü olarak indireceğim bilirsin böyle güvenlik programlarında deneme sürümü olarak indirince bazı şeyler kısıtlı olarak geliyor mesela buldu diyelim bu programı satın mı almam lazım kaldırmam virüsü yoksa deneme sürümünde kaldırır mı?

Kaspersky Security Cloud var onu indirin.
Ücretsiz bu.
 
Kusura bakma çok soru sordum ama ben sitesinden deneme sürümü olarak indireceğim, bilirsin böyle güvenlik programlarında deneme sürümü olarak indirince bazı şeyler kısıtlı olarak geliyor. Mesela buldu diyelim, bu programı satın mı almam lazım kaldırmam için virüsü yoksa deneme sürümünde kaldırır mı?
Bir kısıtlama olmaz bulduğunu siler deneme sürümü de olsa sıkıntı olmaz. Ücretsiz sürümü de beğenirseniz deneme sonrası geçebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı