Trojan:Win32/sabsik!ml virüsü silinmiyor

• Konuyu başlatan FES
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.532

FES

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar görmüş olduğunuz virüs sadece Defender'da gözüküyor. Malwarebytes ve Avast indirip taradığımda çıkmadı ama Defender'da çıktı. Defender'dan da silmeye çalışıyorum silinmiyor.

Dosya Ekleri

• IMG-20220409-WA0001.jpeg
    IMG-20220409-WA0001.jpeg
    59,4 KB · Görüntüleme: 196
Arkadaşlar görmüş olduğunuz virüs sadece Defender'da gözüküyor. Malwarebytes ve Avast indirip taradığımda çıkmadı ama Defender'da çıktı. Defender'dan da silmeye çalışıyorum silinmiyor.
Koruma geçmişinde görünmesi normal. Malwarebytes ile tarattıysan sorun yok.

Güvenli modda tarama yapmayı denedin mi? Defender'in çevrımdışı taraması var onu dene bir de.

Korsan olarak ETS 2 indirmişsiniz, masaüstünüzde ki ETS 2 crack dosyasını silin ve tekrar tarama yapın.

Korsan ETS indirmedim Steam'den aldım fakat TruckersMP için hız hilesi indirmiştim.

Eylem gerektiriyor diye bildirim atıyor.

Eylem gerektiriyor diye bildirim atıyor. Bu da benim canımı sıkıyor.

Aga Nası silinmez ya malwarebytes da birşey çıkmıyorsa veya güvenli modda tara , windows defenderin çevrimdışı taramasını yap belki bulur ama bence format at(bende pek önermiyorum ama yapabilirsin)

Hızlı hilesi indirmek yerine Save dosyası indirmek daha mantıklı. Virüs silinmiştir büyük ihtimalle sadece koruma geçmişinde görünür. Koruma geçmişini sıfırlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı