Trojan zararlısı nasıl temizlenir?

Daha fazla  
Windows güvenliği beni uyardı, tehlikesi ciddiymiş. Truva denen virüs bulaşmış, bu virüs gizli oluyormuş. Windows güvenliği tam tarama yapıyorum. Windows güvenligi yeterli olur mu? Format gerekir mi?

İndirdikten sonra tarama ayarlarını fulleyin ve tam tarama yapın. Ek olarak Windows Defender uyardıysa silme seçeneği de gelmiştir. Silebilirsiniz. Ama Avast ile de taramanız önerimdir.
Çok olmaz size antivirüs önerelim bizzat kendim kullanıyorum walmarebytes adlı antivirüsü kullanın taratın bir pcnizi.
Malwarebytes bir antivirüs değil.

İkisinden birini kullanabilirsiniz.

İndirdikten sonra tarama ayarlarını fulleyin ve tam tarama yapın. Ek olarak Windows Defender uyardıysa silme seçeneği de gelmiştir. Silebilirsiniz. Ama Avast ile de taramanız önerimdir.

Malwarebytes bir antivirüs değil.

Nedir o zaman.

Siz şaka mısınız bana göre en iyi antivirüs Malwarebytes.
Malwarebytes bir antimalwaredir. Antivirüs değil. Antimalwareler taramada işe yarar. Gerçek zamanlı korumada zayıftır. Sistemde tek güvenlik uygulaması olarak Malwarebytes kullanmak kendinizi virüslere karşı "gel gel gel" diye açmaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı