Trojanı silmek için format şart mı?

Mustafa KCR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben birkaç crack bir şeyler indirmiştim CPU kullanımım zaten arttı belirgin şekilde ve Windows virüs taramasında anlık "trojan bulundu "gözüktü ve sonra kayboldu. Tek çözüm format değil mi?

Maalesef, format atmak çözüm. Kaspersky'i bir indirin taratın silin virüsleri fakat o virüsler yer ettiyse kendini korumadan bile atlatıyorsa format şart.

Format atmak için şu adımları izleyebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaspersky, ESET, Bitdefender ve Malwarebytes ile sırasıyla tam tarama gerçekleştirin. Taramaları yaparken farklı bir cihazdan şifrelerinizi değiştirip 2 adımlı doğrulama ekleyin.
Format son çözüm olmalı.

Kaspersky, ESET, Bitdefender ve Malwarebytes ile sırasıyla tam tarama gerçekleştirin. Taramaları yaparken farklı bir cihazdan şifrelerinizi değiştirip 2 adımlı doğrulama ekleyin.
Format son çözüm olmalı.
Trojan yer etmiştir format atması mantıklı fakat ben de zaten bunu son adım olarak belirttim.

Trojan yer etmiştir format atması mantıklı fakat ben de zaten bunu son adım olarak belirttim.

Format atmak çözüm, format şart gibi cümleler kurup format atma videosu gönderiyorsunuz. Konusahibini yanıtlmayın.

Antivirüsler ile tarama gerçekleştirip farklı bir cihazdan şifreler değiştirip 2 adımlı doğrulama eklenmelidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı