TrojanSpy:Win32/Vlogger.gen!A virüsü nasıl kaldırılır?

DOGSHIVERING

Hectopat
İnternetten indirdiğin programdan bulaştı. İlk Windows Defender'den kaldır seçeğini seçtim kaldırdı sandım kontrol ederken kaldırıldı ve yeniden yüklendi yazısını gördüm. Ben geri yüklemediğim halde sonra indirilenlerden, tarayıcımdan ve masaüstümden sildim Malwarebytes ve Windows Defender ile tekrar tarama yaptım ama bu sefer bir şey çıkmadı. Ne yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• adsadadaadsa.png
    adsadadaadsa.png
    14,6 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten indirdiğin programdan bulaştı. İlk Windows Defender'den kaldır seçeğini seçtim kaldırdı sandım kontrol ederken kaldırıldı ve yeniden yüklendi yazısını gördüm. Ben geri yüklemediğim halde sonra indirilenlerden, tarayıcımdan ve masaüstümden sildim Malwarebytes ve Windows Defender ile tekrar tarama yaptım ama bu sefer bir şey çıkmadı. Ne yapmam gerekiyor?
Bir de kaspersky ile taratın.

Kaspersky tam tarama yapın sonuç çıkmassa silinmiştir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı