[Trol] Bir kızın sürekli size bakması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Saboteur hocama artık gerçekten katılıyorum, sizin hakkınızda dediklerinin azı yok çoğu var...
Kendi annesine, sevgilisine, kız kardeşine dik dik saatlerce yiyecek gibi bakıp iç geçirenlere küfredip kavga çıkaracakken bunu kendisi yapınca normal olarak görebilecek zihniyettekileri çok ciddiye almamak lazım. Hele hele kendi cinsel keyfi devam etsin diye bir kıza şantaj yapıp hayatını mahvedebilecek kadar hasta zihniyetteyse hiç muhatap olmamak lazım...

Sen getir bana kız kardeşini, saatlerce dik dik bakayım sen de otur izle normal bir şey yapıyormuşum gibi o zaman derler öylelerine. :D

aqa.PNG
fv.PNG
fvfv.PNG
cdcd.PNG
fsdfds.PNG

Nasıl bir psikolojisi varsa artık...

Sandalye çeksem bakıyor. Lavabodan gelsem gelişime bile bakıyor. O an nasıl yürüyeceğimi bilmiyorum. Başka erkekle de çok bakışıyor hatta ondan hoşlanıyor gibi ama ben ona bakmıyorum, yan taraftan bana doğru baktığını görüyorum. O kız bana baktığında üzerimde ağırlık varmış gibi hissediyorum. Eninde sonunda diyeceğim: “Yanlış anlama ama bana her hareketimde bakıyorsun, bakmanla üstüme yük biniyormuş gibi oluyorum. Lütfen bakma.”

Bende bakarım çoğu insana boş yere bakmaktan iyidir farklı suratlar görmek ben de bazen birine bakarım boyu dikkatimi çeker fiziği konuşma tarzı sakalı bu kadar takılma.
Bu arada ben erkeğim yanlış anlaşılma olmasın bence bunlara bakmam da hiç saçma değil.

Dostum tamam en yakışıklısı en tecrübelisi sensin senden daha alfası yok.
Durmaksızın kendi egonu tatmin etmek için konu açmayı bırak.

Yaşı 22 yazmışsın. Üniversitede olduğunu tahmin ediyorum, ama üniversiteler kapalı. Hayalinde mi tuvalete gidiyorsun kız sana bakıyor? Kendini tatmin etmen için internette bir sürü site var burası öyle bir yer değil.

kadınlar dik dik bakılmasını bile tacizden saydıkları için bu durumdan şikayetçi olabiliyor ve ihbar edebiliyorlar.
Her tepkinin bir etkisi vardır. Eğer kadın kişisi işi şikayet ve ihbara kadar götürdüyse o bakışlardan güven sezememiş, kendini tehlike altında hissetmiş olabilir. Bir ya da birden fazla erkeğe karşı ne yapacak başka? İsrail kadın komandosu mu her kadın?

Bu ülkede belli bir saatten sonra kadınlar sokağa çıkmaktan çekiniyor, özellikle cadde olmayan, ıssız bölgelerde. Kaç defa gece önümde olan kadını sollamışlığım var bu yüzden, sırf beni tehlike olarak görüp tedirgin olmaması için.

Benim de ailemde kadın üyeler var, benim de sevgilim var, kadınların psikolojilerini anlayabiliyorum az çok. Bakışlarınızı ve görüşlerinizi temizleştirirseniz belki kadınlar için daha yaşanılabilir bir yaşam alanı inşa edebilirsiniz.

Şimdi meriç de bana bakayım da gör neler diyeceğimi sana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı