Bazı şeyler kendisini belli eder.Peki o zaman, dalga geçtiğim kanısına nereden vardınız? Bir ironi işareti vs. göremiyorum ben.![]()
Bazı şeyler kendisini belli eder.Peki o zaman, dalga geçtiğim kanısına nereden vardınız? Bir ironi işareti vs. göremiyorum ben.![]()
Kendi annesine, sevgilisine, kız kardeşine dik dik saatlerce yiyecek gibi bakıp iç geçirenlere küfredip kavga çıkaracakken bunu kendisi yapınca normal olarak görebilecek zihniyettekileri çok ciddiye almamak lazım. Hele hele kendi cinsel keyfi devam etsin diye bir kıza şantaj yapıp hayatını mahvedebilecek kadar hasta zihniyetteyse hiç muhatap olmamak lazım...@Saboteur hocama artık gerçekten katılıyorum, sizin hakkınızda dediklerinin azı yok çoğu var...
Evet, sizin gibi.Bazı şeyler kendisini belli eder.
Sürekli meme amaçlı paylaşılan, dalga geçilen bir yorum yapmışsın, ne dememi bekliyorsun ki ?Evet, sizin gibi.
Düşünmek istediğiniz gibi algılayıp yorum yapmayınız efenim.![]()
Sandalye çeksem bakıyor. Lavabodan gelsem gelişime bile bakıyor. O an nasıl yürüyeceğimi bilmiyorum. Başka erkekle de çok bakışıyor hatta ondan hoşlanıyor gibi ama ben ona bakmıyorum, yan taraftan bana doğru baktığını görüyorum. O kız bana baktığında üzerimde ağırlık varmış gibi hissediyorum. Eninde sonunda diyeceğim: “Yanlış anlama ama bana her hareketimde bakıyorsun, bakmanla üstüme yük biniyormuş gibi oluyorum. Lütfen bakma.”
Her tepkinin bir etkisi vardır. Eğer kadın kişisi işi şikayet ve ihbara kadar götürdüyse o bakışlardan güven sezememiş, kendini tehlike altında hissetmiş olabilir. Bir ya da birden fazla erkeğe karşı ne yapacak başka? İsrail kadın komandosu mu her kadın?kadınlar dik dik bakılmasını bile tacizden saydıkları için bu durumdan şikayetçi olabiliyor ve ihbar edebiliyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.