Truckers MP'de haksız yasaklama

Truckersmp adminleri bu kadar saçma sapan şeylere perma atıyorsa ya kafaları güzel ya da ayrımcılık yapıyorlar. Burada haklı olan sensin uzun çizgide skodanın geçmesi yasak. Sen adama herhangi bir çarpma vs yapmamışsın ama skodalı sana çarpıyor. Ticket aç ve derdini çeviri üzerinden ingilizce yaz ve seninle ilgilenen adminin ıd onlara at.

Bu Trucker Online kafa yormaya değmez zamanında hile kullanan birisi benim içimden geçip beni savurmuştu o savrulmanın etkisi ile diğer şeritteki adama çarpmıştım karşı şeritteki adama çarptığım için ban yedim ama beni karşı şeride fırlatan hileciyi kimse takmamıştı :D. Onun haricinde adamın birisi sırf troll olsun diye koskoca haritada gelip bilerek ve isteyerek bana çarpıp yan yatırdı ben küfür edince gitmiş ekran görüntüsü almış yine ban yemiştim. Son banımı hasar almama hilesi kullandığım için yemiştim galiba o perma olması lazımdı. 300 km yolda sürekli çarpıyorlar hep hasarlı yük götürüyorum diye kullanmak zorunda kalmıştım. Kısacası anlayacağın senin için bu ban bir kurtuluş çünkü bu kadar salakça bir yönetimin olduğu oyun oynanmaz.

Çarpmadı bişey yapmadı dediğim gibi ağır vasıta olmadığı için hızlı manevra yapabilir. Ozaman neden ban yedi arkadaş bi fikrin varsa paylaş?

Çarptığın için ban yedin sen muhtemelen.
Aynı videoyu izlediğimize emin misin? Arkadaş kendi şeridinde kontrollü bir şekilde gidiyor. Skoda ise sollamaya çıkıp sonunda bildiğin tıra yandan bindiriyo. Çarpmadı bir şey yapmadı ne??

Kendi kaydından banlatma olayı yok diye biliyorum, ayrıca o kayıttan ban atılamaz sana, skoda'ya atılabilir veya atmazlar adminden admine değişiyor bu işler. Perma yediğin olayda 5 aktif banın olursa perma atıyorlar, bu olay yaşanırken 5. banın mı oluyordu aktif olarak? Feedback'den durumu tam olarak anlat, farklı bir admin bakarsa belki kaldırılır.

Kendi kaydından banlatma olayı yok diye biliyorum, ayrıca o kayıttan ban atılamaz sana, skoda'ya atılabilir veya atmazlar adminden admine değişiyor bu işler. Perma yediğin olayda 5 aktif banın olursa perma atıyorlar, bu olay yaşanırken 5. banın mı oluyordu aktif olarak? Feedback'den durumu tam olarak anlat, farklı bir admin bakarsa belki kaldırılır.

İlk önce videom yüzünden 1 ay ban attılar. Ben de başlarım böyle işe deyip kendi videomu sildim. Bunu gören adminler yasaktan kaçıyorsun deyip perma attılar. 3. Banım olacaktı.

Arkadaşlar, selamlar. Tam 3 ay önce Truckers MP'de bir kayıt aldım ve bunu moderatörlere attım. Bu attığım videoda benim haklı olmadığım öne sürüldü ve bana 1 ay ban atıldı. Ben de o gün gittim YouTube'dan sinirlenip, kaydımı sildim. Bunlar bana "sen cezadan kaçıyorsun" deyip, perma ban attılar. Nasıl oldu bilmiyorum ama tam ekran kaydımı bunlar bugün "medal" adlı platforma yüklemişler. Ben de hazır görüntüler varken paylaşmak istedim.
(Tırı süren, yani kaydı alan benim) arkadaki Skoda kurallara uysa başımıza bir şey gelmeyecekti. Magandaya yardım etmediğim için o gün ban yedim. Pişman değilim. Video hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
@EREN SATAR hocam, bahsettiğim yasaklanmam işte bu.

Hızınız 90 altı olduğu için adam sizi sollamaya çıktıktan sonra siz de hızlandığınız için ban yemişsiniz. Sizin amacınız kötü olmayabilir ama çok kötüye kullanılıyor yoksa adam tüm yol boyu 60 ile gidiyor biri sollamaya çıkınca gaza basıyor böyle olunca sollayan adam kaza yapıyor. Bunun önüne geçmek için yapılmış bir kural aslında.

Şimdi hocam ilk olarak ban yemeniz aşırı saçma.
Fakat sizin bu olayda ban yeme sebebiniz büyük ihtimalle adam sollamaya çıktığı halde hızınızı arttırıyorsunuz bu yasak size bu yüzden atmışlardır ama aşırı saçma sapan bir olay Skoda orada sollamaya çıkamaz trafik yoğun zaten. İnanın uğraşmaya değmez yeni bir oyun alın tekrardan farklı bir hesap açın devam edin.

Şimdi hocam ilk olarak ban yemeniz aşırı saçma.
Fakat sizin bu olayda ban yeme sebebiniz büyük ihtimalle adam sollamaya çıktığı halde hızınızı arttırıyorsunuz bu yasak size bu yüzden atmışlardır ama aşırı saçma sapan bir olay Skoda orada sollamaya çıkamaz trafik yoğun zaten. İnanın uğraşmaya değmez yeni bir oyun alın tekrardan farklı bir hesap açın devam edin.

Öyle yapacağım hocam.

İlla yeni hesap alacağım diyorsan oyun hangi diskte kuruluysa o diskin hardware ID'sine bakıyorlar, IP sorun değil fakat bunu değiştirmeden 2. hesap alıp girersen o hesabında permalanır, (Ban Evading).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı