Truckers MP'de haksız yasaklama

İlla yeni hesap alacağım diyorsan oyun hangi diskte kuruluysa o diskin hardware ID'sine bakıyorlar, IP sorun değil fakat bunu değiştirmeden 2. hesap alıp girersen o hesabında permalanır, (Ban Evading).

Hiç uğraşamam o zaman hocam :)

@EREN SATAR hocam sizin kaçıncı hesabınız?

Son düzenleme:
İlla yeni hesap alacağım diyorsan oyun hangi diskte kuruluysa o diskin hardware ID'sine bakıyorlar, IP sorun değil fakat bunu değiştirmeden 2. hesap alıp girersen o hesabında permalanır, (ban evading).

Önceki hesabın kapatılması lazım. Arkadaşlarım öyle çok ban yediler hesapları kapatınca sorun olmadı onlarda.

Önceki hesabın kapatılması lazım. Arkadaşlarım öyle çok ban yediler hesapları kapatınca sorun olmadı onlarda.
Sadece hesabını kaldırarak yaparsan dediğim disk olayından banlanırsın. Aynı bilgisayarda bile oynamak riskli, konu sahibinin aldığı tüm DLC'ler boşuna gitse mutlu olmaz herhalde.

Son düzenleme:
Sadece hesabını kaldırarak yaparsan dediğim disk olayından banlarsın. Aynı bilgisayarda bile oynamak riskli, konu sahibinin aldığı tüm DLC'ler boşuna gitse mutlu olmaz herhalde.

Arkadaşlarım nereden baksanız uzun süredir ban yemediler ama riskli olduğunu konu sahibi de biliyor ve hesabı silmesi riski daha da azaltıyor.

Arkadaşlarım nereden baksanız uzun süredir ban yemediler ama riskli olduğunu konu sahibi de biliyor ve hesabı silmesi riski daha da azaltıyor.
Arkada çalışan sistem çok daha farklı, sadece hesabı silmeniz onlar için bir şey ifade etmiyor. Oyuna girdiğiniz saatlere, chat kayıtlarına, hardware ID'lerine kadar belli bir süre kayıt altında serverlarında kalıyor.
Oraya koyulan hesap silme seçeneği aslında sadece sizin profilinizi siliyor. O belli süreyi beklemektense en güvenli şekilde hardware ID değiştirilebilir. Sadece profili silmek, bir çözüm yolu değil konu sahibini yanlış yönlendiriyorsun.

Arkada çalışan sistem çok daha farklı, sadece hesabı silmeniz onlar için bir şey ifade etmiyor. Oyuna girdiğiniz saatlere, chat kayıtlarına, hardware ID'lerine kadar belli bir süre kayıt altında serverlarında kalıyor.
Oraya koyulan hesap silme seçeneği aslında sadece sizin profilinizi siliyor. O belli süreyi beklemektense en güvenli şekilde hardware ID değiştirilebilir. Sadece profili silmek, bir çözüm yolu değil konu sahibini yanlış yönlendiriyorsun.

Ben riski kesinlikle kaldırıyor demedim siz kendiniz öyle algılıyorsunuz. Mesajımda ne demişim risk daha da azalıyor demişim. Sizin dediğinizi de yapar isterse o konu sahibini ilgilendirir ama hesabı silmesi konu sahibinin yararına olur. Ben sadece hesabı silin başka hiçbir şey yapmayın demiyorum. Anlamak istediğiniz gibi anlamayın lütfen.

Ben riski kesinlikle kaldırıyor demedim siz kendiniz öyle algılıyorsunuz. Mesajımda ne demişim risk daha da azalıyor demişim. Sizin dediğinizi de yapar isterse o konu sahibini ilgilendirir ama hesabı silmesi konu sahibinin yararına olur. Ben sadece hesabı silin başka hiçbir şey yapmayın demiyorum. Anlamak istediğiniz gibi anlamayın lütfen.
İlk mesajından sonra bunu yazıyorsun, yanlış yönlendirdiğin bariz belli. Konu hakkında bilgin yoksa, sadece yok arkadaşım yaptı olmadı yazarsan istediği gibi anlar konu sahibi. Bilginiz yoksa şu konulara neden muhalefet olursunuz ki...

Kararı @Vito S 'e bırakıyorum, diğer arkadaşı da engelledim umarım başkalarını da yanlış yönlendirmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı