Trust GXT 590 Bosi Kablosuz Gamepad 293,23TL!

Yer
Bodrum
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tam bilgim yok ancak cogu kontrolcude Xinput destegi yok mu zaten? Kullandigim 30 TL'lik Snopy kontrolcuyu bile X360CE ile ayarlayarak kullanabiliyorum, Xinput destegi olmayan model var mi acaba?
Var hocam. Olmayanlar için zaten emülatör gerekiyor. Yeni gelenler için genelde oluyor.

Diğer modeli iptal edip bunu alasım geldi fakat sanırsam bu sadece Bluetooth üzerinden bağlantı kuruyor. PC de Bluetooth olmadığı için tercih etmem çok mantıklı olmayacak. Yine de şunu sormak istiyorum IPhone'a DS4 bağlanıyordu onun gibi bağlanabilir mi? Desteklerinde iOS yazmadığı için merak ettim.

Diğer modeli iptal edip bunu alasım geldi fakat sanırsam bu sadece Bluetooth üzerinden bağlantı kuruyor. PC de Bluetooth olmadığı için tercih etmem çok mantıklı olmayacak. Yine de şunu sormak istiyorum IPhone'a DS4 bağlanıyordu onun gibi bağlanabilir mi? Desteklerinde iOS yazmadığı için merak ettim.
Dostum istersen iptal et. Benim masaüstünde de BT yok fakat içerisinden diğer model gibi ufak bir aparat çıkıyor, kutu açılımlarını izledim.

1641412168534.png
1641412215349.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı