Trust GXT 590 Bosi Kablosuz Gamepad 293,23TL!

Ürünü deneyimleyen var mı acaba? F710 ile aralarında ne gibi farklar var?
F710'dan daha iyi diyor kullananlar. Bağlantı kopması gibi problemleri de yok. F710 yerine bunu tercih ettim.
Daha önce Xbox controllerı kullanmadım fakat bana çok rahat geldi. Ellerim büyük, ince uzun bir yapıya sahip rahatlıkla yetiyor boyutu. Dead Cells, Rocket League, Roblox, GTA SA/5, Birkaç NFS oyunu ve Ride'da test ettim. Ölü bölge yakalayamadım tetkiklerde ve dönen çubuklarda. Bunun dışında yüzeyindeki tuşların hissiyatı gayet iyi. Titreşim hissiyatı dualshock 4 v2den daha iyi.
Şu XBOX stili kollarda sol analog kullanımı rahat mı yoksa yön butonlarıyla mı daha rahat? Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi?
Ben ilk defa kullandım ilk 5dakika gözümü korkuttu ama yıllarca dualshock kullanmış birisi olarak bana daha rahat geldi. Bazı şeylerde zorlanabilirsiniz arada ps home tuşu aradım bazen de analogla tuşların yerini karıştırdım. Ama cidden rahat geldi. Dualshock 4de silikon tırtıklı kılıf almıştım ellerim çok terliyor diye. 3 saat aralıksız dead Cells oynadım kaptırdım gittim kendimi rahatsiz etmedi ve ellerimi de terletmedi.

Malzeme kalitesine sözüm yok premium hissettiriyor. Gayet kaliteli geldi. F710 yerine gözünüz kapali alabilirsiniz. Telefon uyumu ve aparatı da oldukça iyi ve kullanışlı. Telefonda da Asphalt ve dan the Man oynadım 30dk falan gayet iyiydi.

Son düzenleme:
@polat.cbk Hocam sayenizde aldım bende ürünü. Hoşuma gitti açıkçası. F310 kullanıyordum, kablosuz hiç kullanmadım ve Trust'u daha çok sevdim gibi. Boyutu daha ele oturan cinsten ve daha hafif. Ama birkaç sorum var size izninizle, internette baktım da bulamadım pek düzgün cevabını.
1-Laptopa bağlamak için illa ki USB alıcıyı takmak gerekli mi? Android telefona bağladığımız gibi sadece Bluetooth kullanarak bağlayabiliyor muyuz? Yapabiliyorsak nasıl, ben beceremedim çünkü laptop görmedi :) .
2-Cihazı açarken Home+X veya Home+A tuşuyla mı açmamız gerek değil mi her seferinde? Buna göre bilgisayar veya telefona bağlanıyor.
3-Cihaz kullanılmadığında kendi kedine kapanıyor bir süre sonra, manuel olarak kapatabiliyor muyuz?
4-Pil performansını test etme şansınız oldu mu? Kaç saat gidiyor, kaç saatte şarj oluyor.

F710'dan daha iyi diyor kullananlar. Bağlantı kopması gibi problemleri de yok. F710 yerine bunu tercih ettim.
Daha önce Xbox controllerı kullanmadım fakat bana çok rahat geldi. Ellerim büyük, ince uzun bir yapıya sahip rahatlıkla yetiyor boyutu. Dead Cells, Rocket League, Roblox, GTA SA/5, Birkaç NFS oyunu ve Ride'da test ettim. Ölü bölge yakalayamadım tetkiklerde ve dönen çubuklarda. Bunun dışında yüzeyindeki tuşların hissiyatı gayet iyi. Titreşim hissiyatı dualshock 4 v2den daha iyi.

Ben ilk defa kullandım ilk 5dakika gözümü korkuttu ama yıllarca dualshock kullanmış birisi olarak bana daha rahat geldi. Bazı şeylerde zorlanabilirsiniz arada ps home tuşu aradım bazen de analogla tuşların yerini karıştırdım. Ama cidden rahat geldi. Dualshock 4de silikon tırtıklı kılıf almıştım ellerim çok terliyor diye. 3 saat aralıksız dead Cells oynadım kaptırdım gittim kendimi rahatsiz etmedi ve ellerimi de terletmedi.

Malzeme kalitesine sözüm yok premium hissettiriyor. Gayet kaliteli geldi. F710 yerine gözünüz kapali alabilirsiniz. Telefon uyumu ve aparatı da oldukça iyi ve kullanışlı. Telefonda da Asphalt ve dan the Man oynadım 30dk falan gayet iyiydi.
Benimki de az önce geldi, beklediğimden küçük fakat zamanla alışırım diye düşünüyorum, tuşlar F310'a kıyasla cidden küçük hissettirdi. Biraz kullandıktan sonra daha detaylı yazabilirim fikirlerimi, bu arada titreşim nasıl kapatılıyor biliyor musunuz?

1-Laptopa bağlamak için illa ki USB alıcıyı takmak gerekli mi? Android telefona bağladığımız gibi sadece Bluetooth kullanarak bağlayabiliyor muyuz? Yapabiliyorsak nasıl, ben beceremedim çünkü laptop görmedi :) .
2-Cihazı açarken Home+X veya Home+A tuşuyla mı açmamız gerek değil mi her seferinde? Buna göre bilgisayar veya telefona bağlanıyor.
3-Cihaz kullanılmadığında kendi kedine kapanıyor bir süre sonra, manuel olarak kapatabiliyor muyuz?
4-Pil performansını test etme şansınız oldu mu? Kaç saat gidiyor, kaç saatte şarj oluyor.
1-Bunu test etme şansım yok, çünkü masaüstümde bluetooth Dongle yok.
2-Evet öyle. X input tetik hassasiyetinin olduğu açılış şekli. D ınput ise eski nesil oyunlar için. Mario oynamak gibi.
3- Home tuşuna basılı tutarak kapatabilirsiniz.
4- Kitapçıkta 2 saat yazıyordu ben kutuyu açar açmaz taktım. Bakalım kaç gün götürecek. 30 saat vaat ediyormuş Trust'un sitesinde dediğine göre.

bu arada titreşim nasıl kapatılıyor biliyor musunuz?
Titreşimi kapatmak için uygulama indirmen gerek. Uygulama üzerinden Force Feedback özelliğini kapatmanız gerekiyor. Dualshock 4 kumandasında öyle yapıyordum.

Birkaç gün önce ulaştı elime, sadece bağlantısını test etmiştim sorun yoktu. Bugün bir deneyeyim dedim B tuşu basmıyor bende. Gerek telefon gerek laptopta test ettim, sitelerden de test ettim sadece B tuşu sorunlu. İade edicem de İtopya da İade formunu bulamadım. İade ve iptal işlemleri diye bir yer var ama form oluşturamıyorum. Alalı daha 14 gün olmadı. Sorunsuz iade alırlar mı sizce?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı