Trust GXT 890 Cada ile problem yaşayan oldu mu?

Makaleler
1
Öncelikle merhaba. Ben bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlara birkaç sorum olacak. Uzun süreli kullanımdan memnun kaldınız mı? Tuşlarında soyulma var mı? Red Switch mi tercih edersiniz Blue Switch mi tercih edersiniz? RGB performansı tatmin edici mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Birkaç aydır kullanıyorum. Malzeme kalitesi iyi. Işık derecesi tatminkar. Her tuş ayarlanabilir gerçek RGB. Soyulma yaşamadım en ufak bile olsa foto çekip atacağım. Blue kafa şişiriyor, özellikle evde başkalarını rahatsız ediyor; bu sebeple Red Switch aldım ve çok memnunum.
Büyük ihtimalle yaz başında alacağım. Eğer soyulma falan olursa unutmazsanız bana bilgi verebilir misiniz rica etsem?

Her zamanki gibi Trust ve problem kelimeleri yan yana. Bütçe varsa direk bu markadan uzak durun.
250TL'e aldim ve 6 aydan fazla oldu; bir tusun bir kenari hafif soyuluyorsa benim icin sorun yok. Ustelik gunde 12+ saat ortalama kullanim ve her hafta kolonya ile tuslari temizlemem uzerine boyle dayandi. Bir markanin tum urunleri kotulenmez bence, sizden bu mesaji gormek enteresan geldi bana biraz. Bir arkadasima da aldirmistim ve benim kadar kullanmiyor-temizlemiyor, tuslarinda da bir sey yok. 250TL'e ne beklendigine bagli durum elbette.

Not: 28 Aralık 2019'da almisim.
1596323997777.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı