Trust GXT 890 cada vs Steelseries m500

obelisk

Kilopat
Arkadaşlar red switchli bir klavye arıyordum cherry 1. önceliğim fakat Trust hoşuma gitti, 2. Elde ise Steelseries m500 buldum 210 liraya ama wasd tuşları silinmiş sizce hangisini almalıyım? RGB benim için önemli değil.

Steelseries m500= cherry mx red
Trust gxt= outemu red

Ben Trust GXT 890 cada kullanıyorum. Malzeme kalitesi çok iyi, fakat switchleri Cherry MX Red'ler gibi değil. Sesi daha yüksek ve biraz daha sert. Ama kesinlikle memnunum. Ayrıca ben olsam test etmeden 2. el ürün almazdım.

M500 ne kadar kullandığı biliniyor mu?

Eski bir model nede olsa belki klavye artık yavaş yavaş eskimeye başlamış olabilir.
Sordum, 2 yıl kullandım dedi. Get açık olduğu için sıkıntı olursa geri gönderirim diye düşündüm.
Ben Trust GXT 890 cada kullanıyorum. Malzeme kalitesi çok iyi, fakat switchleri Cherry MX Red'ler gibi değil. Sesi daha yüksek ve biraz daha sert. Ama kesinlikle memnunum. Ayrıca ben olsam test etmeden 2. el ürün almazdım.
Tuşlara basarken sürtünme sesi vb. sesler geliyor mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı