Truva atı virüsü

Zayıf mayıf, truva atlarını temizliyor mu temizliyor.

En basit benim eski bilgisayarım:

360 Total Security tam tarama sonucu: 0 zararlı.
Kaspersky + Malwarebytes: 159 zararlı?
360 Total Security en basit zararlıları bile tespit edemiyor. Sisteme gereksiz yük bindiriyor. Konu açın anlatalım.

@hp pavilion hocam 360 Total Security kurarak zaman kaybetmeyin. Virüs yayılıyor olabilir.

virüs yok formatladık ama hala devam ediyor
@hp pavilion

Hemen burdan Malwarebytes ve Hitman Pro indir. Bilgisayarı ağ olmadan güvenli modda ikisi ile tara.
Bitince haber et.

Hocam maalesef 360 Total Security zayıf bir AV. Kendim kullanıyordum ondan biliyorum.
Bazı virüsler format atılsa dahi geçmiyor. Yukarıda belirttiklerimi yap. Daha sonra Kapserksy Total Security ile tam tarama yap. Bunlardan sonra geçmezse sorun donanım veya yazılım kaynaklıdır.

Muhtemelen trojanı diyorsunuz çünkü Türkçe çevirisi truva atı trojanı temizlemek için çeşitli anti trojanlar var. Hepsi de birbirinden iyi olabiliyor bir tanesini indirip ya da antivirüs proglamıyla güvenli modda taratıp bu sümük gibi bilgisayarınıza yapışan trojandan kurtulun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı