TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim

Konuya fiber internetimin hızına eklemiş olayım son noktayı koyalım.

Screenshot_20250325_184358_Chrome.jpg

Bizde o günleri görebilecek miyiz acaba? Artık hat komple kopmaya başladı bende. Çalışamaz duruma geldim. Türk Telekom müdürlük takmıyor bile.

Bende sizin gibi o hızları görebilecek miyim diyordum. Biraz uğraş ve sabırdan sonra gördük o hızları.🙂 Dilekçe verip beklemekten başka çare kalmıyor maalesef.

Son düzenleme:
Bende sizin gibi o hızları görebilecek miyim diyordum. Biraz uğraş ve sabırdan sonra gördük o hızları.🙂 Dilekçe verip beklemekten başka çare kalmıyor maalesef.

Sabır kalmadı artık. Dilekçelerde pek umursanmıyormuş 2025 itibarıyla. Müdürlüğe gittim planlamadaki kişi kısaca boşuna dilekçe veriyorsuna getirdi. İki sene sabırla sokağa çekilen fiberin bize gelmesini bekledim, kullanmayan yan binalara geldi bize gelmedi. Kafayı yersin.

Keşke gözüm açılsa 2022 gibi bu sürece girseydim. İstanbul'da olup fiber isteyenlere uyarımdır boşuna koşturmayın. Adamlar zerre umursamıyor.

Sabır kalmadı artık. Dilekçelerde pek umursanmıyormuş 2025 itibarıyla. Müdürlüğe gittim planlamadaki kişi kısaca boşuna dilekçe veriyorsuna getirdi. İki sene sabırla sokağa çekilen fiberin bize gelmesini bekledim, kullanmayan yan binalara geldi bize gelmedi. Kafayı yersin.

Keşke gözüm açılsa 2022 gibi bu sürece girseydim. İstanbul'da olup fiber isteyenlere uyarımdır boşuna koşturmayın. Adamlar zerre umursamıyor.

Şikâyet et Ümit Önal'a, dilekçe vermek istiyorum şu müdürlükte şu bölümde çalışan böyle diyor diye. Size deme hakkı yok dilekçeyi boşa getiriyorsunuz diye. 20 gün içinde dilekçeye dönmesi mecburiyettir. Sen dilekçeyi proje odasında kayıt edene bırak, dilekçe numarasını kaydet. 20 gün içinde dönmezse Ümit Önal'a dilekçe numarasını verip yazıda bulun.

Son düzenleme:
Şikâyet et Ümit Önal'a, dilekçe vermek istiyorum şu müdürlükte şu bölümde çalışan böyle diyor diye. Size deme hakkı yok dilekçeyi boşa getiriyorsunuz diye. 20 gün içinde dilekçeye dönmesi mecburiyettir. Sen dilekçeyi proje odasında kayıt edene bırak, dilekçe numarasını kaydet. 20 gün içinde dönmezse Ümit Önal'a dilekçe numarasını verip yazıda bulun.
Bir yanlışı düzeltmek isterim:
Azami cevap süresi 20 gün değil 30 gündür. Şuradaki yedinci maddede açıklanmıştır: https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=3071&MevzuatTur=1&MevzuatTertip=5

Alternatif link: https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuatmetin/1.5.3071.pdf

Ekran Resmi 2025-03-27 13.09.25.png

Çok yazdım aradılar vs. Onlarda umursamıyor. Dilekçeyi takip etsende bir işe yaramaz diye takip bilmem nesi de vermedi eleman. CİMER'e yazsam faydası olur mu? İlgili kişi bunları şu yüzden dedi; bir hafta içinde 50 civarı dilekçe gelmiş bu konuda.

Ya ben anlamıyorum. Bir iki sokak ileride fiber çekilen bina sakinleri kabloyu kesmiş istemiyorlar sanırım. Biz istiyoruz "plan yok maalesef" diyorlar. Milletin aklıyla dalga geçiyorlar.

@omrkcmn dilekçe numarasını vermek istemiyorsa dilekçeyi sisteme kayıt etmeyip müdürede ulaşmamıştır. Seni başından salıyor belli ki. Dilekçe kayıt numarası telefona gelmesi gerekli gelmediyse telefon numaranı yanlış girmiş girmemişte olur.

Haydaaa. İşkillendim şimdi. Ben CİMER'e yazayım. Tamda bayram üstü iki üç haftada onların cevap vermesi sürecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı