Türk Telekom fiber kullanan bir arkadaşım 50 Mbps paketinde 55 Mbps gibi hız değerleri görebiliyor. Ben de fiber altyapıya sahibim. 100 Mbps paket alsam bende onun gibi 105 Mbps falan alabilir miyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiber ama altyapı bu kadar destekliyorFiber ise 100 Mbps'nin 100 ünüde almanız lazım.
Hmm, testi Superonline sunucularında yaptığından dolayı öyle çıkıyor. Kablonet veya Vodafone sunucularında yaparsan doğru sonucu verecektir.
Fiber ama altyapı bu kadar destekliyor![]()
Türk Telekom altyapısıyla 100 Mbps Millenicom kullanıyorum, 93 MbpsHiç Türk Telekom Fiber kullanıp 100 üstü bir hız gören olmadı mı SpeedTest'de?
Fiber ama altyapı bu kadar destekliyor![]()
Hocam ben zaten az çok araştırdım 100 Mbps üstü gören olmamış ama belki yine de gören vardır diye yazdım. Üzülmenizi gerektiren birşey yok sanırsam hocam zaten bu aralıkta çıkıyormuş genellikle SpeedTestler.Türk Telekom altyapısıyla 100 Mbps Millenicom kullanıyorum, 93 MbpsEki Görüntüle 758397
Sizin adınıza üzüldümHocam ben zaten az çok araştırdım 100 Mbps üstü gören olmamış ama belki yine de gören vardır diye yazdım. Üzülmenizi gerektiren bir şey yok sanırsam hocam zaten bu aralıkta çıkıyormuş genellikle SpeedTestler.
Çok istemiştim böyle 3 basamaklı sayıları ama görmek nasip olmayacak sanırımSizin adınıza üzüldüm100 Mbps üstü gören olduğunu ben de sanmam.
Çok bi' fark yok, üzülmeyin bence.Çok istemiştim böyle 3 basamaklı sayıları ama görmek nasip olmayacak sanırım![]()
Çok istemiştim böyle 3 basamaklı sayıları ama görmek nasip olmayacak sanırım![]()