TTNET 24Mbps fiber alınır mı?

pe02134

Femtopat
Merhaba arkadaşlar, ben seyit. Bu aralar internetimin kötülüğünden dolayı internet almaya karar verdim ve babamın arkadaşından bilgi aldım. Dediğine göre bizim buralara yeni port acılacağını söyledi, ben de en fazla kaç hız alırım dediğimde 10-24 arası alırsın dedi, upload ise 1-1.5 arası dedi. Kısacası tahmin etti, peki sizce geçmeli miyim, port açılması benim için avantaj mı? TürkNet almayı düşünüyordum, onlar port yok dedi buraya da TTNET portu açılıyormuş.

Bölgenizdeki altyapı Fiber mi yoksa normal bakır hat mı? Fiber altyapı yoksa fiber paket alamazsınız.
Yeni port açılsa bile altyapınız desteklemiyorsa hizmetten faydalanamazsınız. İnternetin kötü olmasından kastınız bağlantının kötü olmasıysa Türknet vs. gibi Türk Telekom altyapısı kullanan markalardan da verim alamazsınız.
İnternetten altyapı sorgulaması yapınız.

Alınmaz. TürkNet Türk Telekom fiberde 85 TL'ye 100 Mbps veriyor. Ve modemde ücretsiz hiçbir şekilde Türk Telekom alınmamalı.

Pardon kusura bakmayın hesabıma giremedim bende altyapı yok ama adam 24 Mbps alabilirsin dedi.
Bölgenizdeki altyapı fiber mi yoksa normal bakır hat mı? Fiber altyapı yoksa fiber paket alamazsınız.
Yeni port açılsa bile altyapınız desteklemiyorsa hizmetten faydalanamazsınız. İnternetin kötü olmasından kastınız bağlantının kötü olmasıysa TürkNet vs. gibi Türk Telekom altyapısı kullanan markalardan da verim alamazsınız.
İnternetten altyapı sorgulaması yapınız.

Dediki sizin orada kota kalmadı yeni kota açılıyor dedi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı