TTNET hız düşürme

RamsesJX

Kilopat
Katılım
8 Şubat 2013
Mesajlar
568
Arkadaşlar artık bıktık arkadaşımla sürekli neti gidiyor onlara gittik bir bf3 atalım dedik yok atamıyoruz sürekli atıyor oyun internet kesintisinden neyse sonra araştırdık internet cafeden ve sorunun 2 nedeni olabilirmiş. Bunlardan biri hızın hattımızı kaldırmaması ve kesilmeler olması diğeri ise hatlarda problem olması. Modem ayarlarını zaten paylaşmıştı arkadaşım buraya kadar sorun yok. Ama biz arabaya müzik cd'si çektiğimiz için kotayı bitirdik birde yeni aldığından bilgisayarı oyun filan kota daha ayın 7'sinde doldu. Bu yüzden biz hız düşürmek için aradık ama kotayı aştığınızdan hızınız 3 MB olacaktır diyor şimdi aklıma 2 soru takıldı.

1-) Hız problemi ile ilgilenen operatöre bağlanamadığımıza göre başka bir operatöre bağlanarak bunu halledebilir miyiz ?
2-) Kotayı aşmışız ve 3MB olacaktır diyor şu anda 3 MB'se ve hala internetimiz kesildiğine göre sorun hatlarda olabilir mi ?
 
Öncelikle spiletter değiştirebiliriz. Modemi aldığımız yere götürebiliriz zira hala garantisi varmış. Hat sorununu nasıl halledeceğiz fikrim yok ama verilere göre modeme az veri aktarımı geliyor diğer konuda resmi vardı. Öyleyse ben öncelikle spiletter değişimi yapayım yarın.

Arkadaşlar spiletter aldım, pek iyi bir şey değil lakin denemek amaçlı aldım eğer sorun spiletterdeyse daha iyisini alacağım. Bunun yanında eğer internet kesintisi yaşarsam burada saatleri yazacağım.


14:55:İnternet kesildi.


Düzenleme:14:55'ten bu yana kesilmedi ama Ping sorunum yeni konu açıyorum Ping hakkında.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı