TTNET Hız Sorunu

Daha fazla  
Daha ay başında olmamıza rağmen internet hızım 3 Mbps ile 5 Mbps arasında değişiyor. Bu hızın 13 Mbps gibi bir hıza çıkması gerekli. TTNET'i aradım ve herhangi bir sorun olmadığını söyleyip bana kullandığım modemin numarasını verdiler. Modemi alalı 5 ay oldu, sizce bu numarayı aramalı mıyım? Oyun oynarken ping 1000 ms gibi yüksek bir rakama çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir sorun yok diyip işin içinden çıkıyorlar. Ttnet hep bunu yapıyor. Başına gelen şey bir kaç arkadaşımın daha başına geldi, geliyor ve hep aynı cevapla karşılaşıyorlar. Kötü bir durum doğrusu.

Dostum sorun TTNET'den kaynaklı değilmiş sorun benden kaynaklı. Nasıl çözdüğümü anlatayım.

ÇÖZDÜĞÜM YOL: Ben hep SA-MP sunucusunda hile kullananları şikayet etmek için video çekerdim, bu videolarda 35 gigabyte gibi büyük bir boyuta ulaşmışlar. Benim OneDrive'ım Belgelerim ve Resimlerim dosyalarını hep yedekliyordu. Benim bu 35 gigabytelık dosyam Belgelerimde bulunuyordu. OneDrive bunları upload etmeye çalışırken Pingimi, Downloadımı ve Uploadımı sömürmüş. O dosyaları silince sorun düzeldi. Eğer sizde arkaplanda çalışan bir yüklemeyi unuttuysanız başınıza böyle bir şeyin gelmesi çok yüksek. Gerçi benim bulduğum yöntem çözüm sayılamaz, çünkü sorun benden kaynaklı.

Yöneticiler lütfen konunun başlığına "ÇÖZÜLDÜ" yazarmısınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı