Emre Sancar
Kilopat
- Makaleler
- 1
Merhaba, ttnet 1-1,5 a önce açıklama yapmıştı hızımızı 2 tl daha verip 16 mbit'e çıkara bilecekdik. Bu işlemi nasıl yaparız aranızda yapan veya sorun yaşayan varmı ?
beyler ben foruma yeni üye oldum bi pc topladım güzelmi die soracağım hangi bölüme konu açmam lazım ?
Merhaba, ttnet 1-1,5 a önce açıklama yapmıştı hızımızı 2 tl daha verip 16 mbit'e çıkara bilecekdik. Bu işlemi nasıl yaparız aranızda yapan veya sorun yaşayan varmı ?
Cevabın için teşekkürler. Kesilme sorunu halledersen ve nasıl düzeltiğini yazarsan sevinirim. Çünkü bizim internet hızını yükseltirsem ve durmadan koparsa benden başka da internet kullanan olduğu başımın etini yerler.Ben bizim burdaki TT bayisiyene giderek hallettim. Sadece bunu yaptıktan sonra internet arasıra üst üste kesilmeye başladı. Bunuda yakında halledeceğim. Sırf yüksektim diye de olmadığını düşünmekteyim.
Cevabın için teşekkürler. Kesilme sorunu halledersen ve nasıl düzeltiğini yazarsan sevinirim. Çünkü bizim internet hızını yükseltirsem ve durmadan koparsa benden başka da internet kullanan olduğu başımın etini yerler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.