TTNet İnternet kopma problemi

Makaleler
5
Daha fazla  
Dün akşamdan beri devamlı internet kopuyor. 10 dakikada bir yarım saatte bir şeklinde. Müşteri hizmetlerini aradım, arıza kaydı açtılar, bunun sonucunda hızımı 4 Mbps'ye sabitlemişler, fakat hala kopmalar oluyor. Dün eve gelirken baktım yol kenarında hep Türk Telekom'un kamyonları ve arabaları mevcuttu kablo çekiyorlar sanırım bundan dolayı kopma olur mu? Bir de hızımı tekrar 8 Mbps'ye yükseltirler mi? Hat değerlerim de resimde ki gibidir.

hat.png
@Recep Baltaş

Buda hız testi sonucum AKK olduğundan dolayı 3 Mbps şuan.

test.png

Son düzenleyen: Moderatör:
SNR marjın değerine bakılırsa bu değerlerde kopma olması imkansız. Eğer ki Türk Telekom çalışma yapıyorsa ondan da kaynaklanabilir.

Benimde SNR değerim yüksek. Benzer bir sorun yaşıyoruz. Benim anladığım kadarıyla sorun sizde değil. Ankastreden diğer tarafta yani Türk Telekom'a ait kısımda bir sorun var.

Dediğim gibi dün şehirden eve geçerken (büyük bir belde de yaşıyorum) asfalt yol kenarında direk dikme ve kablo çalışması gördüm. 2 tane TTNet kamyonu 2-3 tane araba vardı. Bundan kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum. Çünkü ondan önce böyle bir sorunum yoktu.

Dediğim gibi dün şehirden eve geçerken (büyük bir belde de yaşıyorum) asfalt yol kenarında direk dikme ve kablo çalışması gördüm. 2 tane TTNet kamyonu 2-3 tane araba vardı. Bundan kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum. Çünkü ondan önce böyle bir sorunum yoktu.
Eğer size yakın bir bölgeyse dediğiniz gibi olabilir. Müşteri hizmetlerine bu durumu aktarın. Bir şekilde oradaki ekiplere ulaştırabilirseniz sorununuz düzelecektir büyük ihtimal. Ve 4Mbps çok düşük bir hız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı