TTNET internetini e-Devlet ile iptal etmek

İyi ki bu sistem çıktı. Buradan başvurunc kıvıramıyorlar. Eskiden faks çekin elimize geçmedi diye binbir numara çekiyorlardı. Edevlet ile anında sisteme yansıyor.

İyi ki bu sistem çıktı. Buradan başvurunc kıvıramıyorlar. Eskiden faks çekin elimize geçmedi diye binbir numara çekiyorlardı. e-Devlet ile anında sisteme yansıyor.

Siz daha önce bu yöntemle internet fesih işlemi yaptınız mı, herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?

Ek olarak belgeyi imzalamak için tarayıcımı kullandınız yoksa Adobe üzerindem mouse imleci yardımıyla yaparsak olur mu?

İnternet, dsmart vs yaptım. Hiç sorun olmadı. Edevletten verince sizi ararlar neden iptal ediyorsunuz? İhtiyacım yok deyin uydurun birşeyler. Yoksa sümük gibi yapışırlar. Hemen kapatılmasını istiyorum deyin.

İnternet, D-Smart vs yaptım. Hiç sorun olmadı. e-Devlet'ten verince sizi ararlar neden iptal ediyorsunuz? İhtiyacım yok deyin uydurun bir şeyler. Yoksa sümük gibi yapışırlar. Hemen kapatılmasını istiyorum deyin.

Kusura bakmayın başka bir sorum daha olacak bunu da cevaplarsanız sevinirim.
Belgeyi imzalamak için tarayıcımı kullandınız yoksa Adobe üzerinden mouse imleci yardımıyla yaparsak olur mu?

Taahhüt bittiği günmü ya da 1 gün sonramı başvuru yapmak lazim.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın başka bir sorum daha olacak bunu da cevaplarsanız sevinirim.
Belgeyi imzalamak için tarayıcımı kullandınız yoksa Adobe üzerinden mouse imleci yardımıyla yaparsak olur mu?

Taahhüt bittiği günmü ya da 1 gün sonramı başvuru yapmak lazim.
Ttnet yazılımı istiyor hatırlamıyorum. Normalde edevletten başvurmak yetiyor çoğu fesihte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı