TTNET kotanın çabuk dolması

• Konuyu başlatan Meraklı Üye
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 4.542
Hiçbir oyun indirmeden bende de 100 GB'a dayanmış durumda. Ancak buna sebebiyet veren en büyük şey sanırım Technopat'ın 4K videoları. :D
Ortalama 1 dk 4k video 500 mb eder

İnternetim ttnet hipernet.Benim akk 75 gb tı yaklaşık 150 gb veri indirdim kota sonra doldu. Video vs dolduruyordur sizi. Bende eksik yok fazla var

Ay başını iple çekiyoruz ama nafile, 3 gün sonra kota doluyor.
Rekorum 1 gün 12 saatte kota aşımı. :p O gün kafa mı güzeldi diye düşünüyorum :D.

Sizleri gördükçe superonline'ye adeta "şükrediyorum" arkadaşlar. İşin şakası bir yana akk'li net kullanmak nedir bilirim bende, 1 sene kadar ttnet denen hırsız firmadan internet kullandım. Allah'tan superonline geldi ve yaklaşık 4 senedir 20/5 mbps akk'siz internet kullanıyorum. Ayda 600 gb indirme yapsam bile hızım düşmüyor. Tabii upload hızı yüksek olduğu için private tracker torrent sitelerinde sıkıntı çekmiyorum.
Aylık ne kadar ödüyorsun peki?

Bizim asıl evde Superonline Fibernet var ama yazlıkta TTNET var. Cidden bende Superonline'ye şükrediyorum. GTA 5'i 7 saatte indirmişken buraya gelince 1 günden fazla sürüyor.
2 Hafta 5 günde GTA 5 yükledim. TTNET <3 Lanet olası.

Arkadaşlar bu işte bir bit yeniği var bence. Ben Ttnet kullanırken ( iki ay önce ) benim de kotam hemencecik doluyordu. Üstelik oyun bile indirmediğim zamanlar. En fazla 10' una kadar dayanıyordu 50 gb akk. Ayrıca tarife hızım 16 mbit olmasına rağmen 5- 10 mbit arası bir hız alıyordum. Bu sebeplerden Superonline 8 mbit 50 gb Akn tarifesine geçtim ve iyiki de geçmişim diyorum. İki aydır asla kotayı aşmadım. Üstüne üstlük sürekli oyun indiriyorum ve günde 1-2 saat 1080p dizi izleyip 1 saat kadar youtube' da 720- 1080 arası takılıyorum. Eğer Tekirdağ Merkez de oturuyorsanız kesinlikle Superonline tavsiye ederim. En azından paranızın karşılığını alıyorsunuz.

Arkadaşlar bu işte bir bit yeniği var bence. Ben Ttnet kullanırken ( iki ay önce ) benim de kotam hemencecik doluyordu. Üstelik oyun bile indirmediğim zamanlar. En fazla 10' una kadar dayanıyordu 50 gb akk. Ayrıca tarife hızım 16 mbit olmasına rağmen 5- 10 mbit arası bir hız alıyordum. Bu sebeplerden Superonline 8 mbit 50 gb Akn tarifesine geçtim ve iyiki de geçmişim diyorum. İki aydır asla kotayı aşmadım. Üstüne üstlük sürekli oyun indiriyorum ve günde 1-2 saat 1080p dizi izleyip 1 saat kadar youtube' da 720- 1080 arası takılıyorum. Eğer Tekirdağ Merkez de oturuyorsanız kesinlikle Superonline tavsiye ederim. En azından paranızın karşılığını alıyorsunuz.
Ben Çorluda oturuyorum babam takmış bi TTNET TTNET bıktım.

60 TL 8Mbit 50 GB AKK üstelik en fazla 850 ile indiriyor 8 Mbit olmasına rağmen.

Ben 16Mbit internet ile maksimum 1.8Mb/s hızına Internet Download Manager ile gördüm. Ayrıca ping değerlerim 10'dan yukarı çıkmıyor, ama AKK bitirdi beni.

Arkadaşlar inanır mısınız az önce alt kattan ablam (kuzenim) geldi ve internet mevzusunu konuşuyoruz.
TTNET'den bizler de memnunduk ancak sonra zamanlarda kota hayali bir biçimde artmaya başladı.
Ayın 8'inde kotanın bitmesinin imkanı yok, binada en çok internet kullanan benim ve ben bile ciddi anlamda az tüketiyorum interneti.

TTNET'in kotasının çok çabuk dolması gibi bir durum söz konusu. Artık düzgün bir modeme geçip bağlantı yapılan tüm cihazların ayrı ayrı ne kadar veri kullandığını tespit etme yoluna gideceğim.

@Akif gibi TTNET'den memnun olan kesimdenim. Ancak son zamanlarda cidden kota aşırı derecede çabuk bitmeye başladı. Ben bunun tesadüf olmadığına eminim, harcadığımı biliyorum çünkü.
Elbette küfür etmeyeceğiz, farklı firmaları araştırın ben gibi, fiber internet yeni yeni geldi bizim buralara da.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı