TTNET kullanmayın

Ping degerleri cok yuksek.

Bölgeden bölgeye değişir. TTNET kullanıyorum. 20 Mbps download 4 Mbps upload alıyorum. LoL'de 15 ping, Valorant'ta 8 ping alıyorum.

Hocam, eleştirel bir yaklaşım yok sebep sonuç yok neden sonuç yok bayağı eksik marka dava açsa belki yeri olur o derece.

Bir de imzanda ki soy isim yanlış yazılmış düzeltirsen sevinirim.

2 3 tane konu açtım bununla ilgili ben bağlatacaklara öneri sundum. Bu arada imzayı fark etmemişim sağ olun :D

Kaç mesela? TT kullanıcısıyım BF1/BFV/Rainbow Six gibi online oyunlarda 35-45 arası geziyor bende, Istanbul/Beşiktaş'ta oturuyorum, /müşteri memnuniyeti konusunda şu ana kadar teknik bir problem yaşamadığım için net bir bilgim yok fakat verdiği hizmet diğer ISS'lere göre daha pahalı olduğu için birkaç ay sonra bitecek olan taahhütü yenilemeyi düşünmüyorum 👍🏻

TT altyapısında en iyi pingleri yine TT verir. İster inanın, ister inanmayın ama gerçekler bu şekilde. Misal Ege bölgesinde Superonline omurgası sıkıntılı. Superonline omurgası kullanan ISS'leri(Millenicom) kullanırken Ege bölgesinde ciddi anlamda ping problemi yaşıyorsunuz.

Ayrıca eğer hat değerleriniz kötüyse TT'de kullansanız, TurkNet'de kullansanız, Millenicom'da kullansanız durum değişmeyecektir.

İmza: Ege Bölgesinde bir Millenicom kullanıcısı.

Kaç mesela? TT kullanıcısıyım BF1/BFV/Rainbow six gibi Online oyunlarda 35-45 arası geziyor bende, Istanbul/Beşiktaş'ta oturuyorum, hizmet kalitesi/müşteri memnuniyeti konusunda şu ana kadar teknik bir problem yaşamadığım için net bir bilgim fakat verdiği hizmet diğer ISS'lere göre daha pahalı olduğu için birkaç ay sonra bitecek olan taahhüdü yenilemeyi düşünmüyorum 👍🏻

Ben oyuna giremiyorum ki pingi göreyim girdiğim zaman da 5K ping.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı