TTNET nasıl iptal ettirilir?

kataismylove

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. 5 yıla yakın ttnet kullanıyorum, artık çok canımı sıkmaya başladı. Verdiği upload hızı berbat. Sürekli kesilmeler oluyor. Başka tarifeye geçmek istiyorum. Nasıl iptal ettirebilirim? Galiba bir yıl daha sözleşmem var. Taahhüt bedeli kaç TL alırlar? Teşekkürler.

Kalan süreye göre iptal fiyatı çıkartıyorlar benim bildiğime göre. bir Türk Telekom bayisinden kesin bilgi alabilirsiniz.

İptal etmek için, hattın sahibi iptal dilekçesini faks veya TT müdürlüğüne gitme yoluyla iptal edilebilir. Şuan da tarifeni vb. bilmediğimiz için MH'yi arayıp bilgi alman daha doğru olacaktır.

THH ile uğraşırım o parayı ödemem diyorsan ;

1 yıldan fazla süreli sözleşmelerde cayma bedeli alınamıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Taahhütünüz kaç yıl? Tam olarak ne kadar kaldı? Bildiğim kadarıyla 1 yıldan fazla kaldıysanız bedel ödemeden ayrılayabiliyorsunuz fakat firmalar genellikle işi yokuşa sürüyor. 1 yıldan fazla kalmadıysanız (indirim bedeli x kalan ay veya kullanılan ay) olarak hesaplayabilirsiniz. Hesaplarken kalan ay veya kullanılan aylardan hangisi daha azsa ona göre hesaplanır.
Mesela 2 yıl taahhütüm var diyelim. 8. aydayım ve indirim bedeli 20 TL. Kullandığım ay sayısı 8, kalan ay sayısı 16. 8 ay daha az olduğu için 8 x 20 = 160 TL bedel ödemek gerekiyor.
1 yıl taahhütüm olduğunu varsayalım ve 9. ayda olduğumu farz edelim. İndirim bedeli yine 20 TL olsun. 9 ay kullanmışım geriye 3 ay kalmış. Bu durumda az olanı alıp 3 x 20 = 60 TL bedel ödemem gerekecek.

Düzenleme: Genelde indirim bedelleri çok yüksek oluyor bu yüzden iptal ettirmektense beklemek veya yeni hat çektirip taahhüt biteseye kadar 2 internet kullanmak daha makul olabiliyor. Kendi paketim üzerinden anlatayım. Taahhütüm 2 yıllık, ben ise 9. aydayım. İndirim bedeli ise 130 TL. 9x130 = 1170 TL. Eğer 1 yılı doldurursam cayma bedeli ödemeden ayrılayabiliyorum. (İndirim bedelinizi faturanızda görebilirsiniz.)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…