TTNET rezilliği

Aynı sorunu bende yaşadım. Karşı daire internet bağlatıyor ve bizim hattımızdan intrrnet alıyorlar. Tuektelekom altyapı sorunu bulmuyor. Superonline teknik servis geliyor. Altyapı arızası var. Arıza oluşturalım diyor. Oluşturuyorlar ve 2 gün sonra herhangi bir sorun bulunamadı deniyor. 2 3 kere böyle tekrarlanıyor. En sonunda Turktelekom müdürlüğüne gidiyoruz ve adam gibi bakın diyoruz. Bu sefer düzgün birini yönlendiriyor ve sorun çözülüyor. Tuektelekom'un adam gibi iş yaptığından şüpheleniyorum. Keşke Superonline altyapım olsa da şu adamlara bulaşmasam.
 
Türk telekom ve kablonet ikiside çok kötü dün yeni evime taşındım. Evi internet alt yapısına göre seçtim resmen. Superonline fiber olan yer aradım özellikle.

Gündüz 25 Mbit 18:00-06:00 arasıonda 100mbit olan paketi aldım gündüz çok net kullanmıyorum diye.

Dün akşam aldığım ekran görüntüsünü ekliyorum ve ÇOK YAŞA SUPERONLINE diyorum 😀

Ekran Görüntüsü (6).png
 
Pandemi döneminden itibaren Online oyun oynayamıyorum ping yüzünden. Caymak istediğimde 1500 TL para çıkardılar. Geçen hafta bende tüketici hakem heyetine başvurdum.Daha önce altyapı olmadığı için Turkcell ile davalık olmuştum ve kazanmıştım. Hadi rast gele :)
 
@Levent Acar
Taşınacağınız evi internet altyapısına göre seçtiğinizi söylemişsiniz.
Nasıl araştırdınız?
Ben de altyapıya göre taşınmayı düşünüyorum.
Mesela Superonline'ın fiber nerede isimli sayfası var ama nereyi seçersem seçeyim burası benim altyapım değil demiyor tabii.
Sadece fiber ya da ADSL hattı var ise gösteriyor.
Aynı lokasyonu Vodafone'da baktığım zaman da fiber gösteriyor ama altyapının hangi ISS'na ait olduğunu öğrenmek amacım.
 
Son düzenleme:
28 Temmuz 2020 tarihinde internetimiz kesildi. Günlerce aramama rağmen ekip yollamadılar. 39. gün arayıp tehdit ettim cimer ve tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim diye, ertesi gün ekip yolladılar ama hiçbir şey bilmeyen ekip boş boru döşeyip gitti. Tekrar armaya başladım 43.gün tekrar tehdit ettim yine ertesi gün ekip yolladılar. 1.5 saat boyunca konuştular ve gittiler sonra gelmediler, 2-3 gün önce bir arkadaş Twitter üzerinden Yusuf kıraç'a ulaşmamı ve yardım istememi söyledi. Ulaştım ama umrunda bile olmadım, cevap vermeye tenezzül etmedi 47 gündür internetim yok. Pandemi sürecinde mağdur ettiniz yazıklar olsun yazdım ve beni engelledi. Gerçekten şu firmadan uzak durun, aradığımda madem internet vermiyorsunuz o zaman taahhütümü sonlandırın dedim. Bana 1700TL para çıkardılar hem onlar internet veremiyor hem ben mağdur oluyorum.
Bizim de 28 Haziran 7 Temmuz arası kesilmişti. Ama sizinki daha fazla. Ben de anlamadım. Bu arada cidden TTNET alınmaz be. Benim de taahüt Mart'ta bitiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı