TTNET sürekli giden internet bağlantısı

Olabilir hocam yarın ilk işim hızımı düşürmek olucak. Zaten 16MB internetin hepsini kullanamıyoruz sağolsun TTNET sadece yazıda öyle daha hız testinde 7'i nadir görmüşümdür.
 
Hocam durum bu ama bayadır gitmiyor internet. Yahu yaklaşık 2 saat oldu sorunsuz bf3 oynuyorum 70-90 ping arası yine fazla ama ne yapalım yarın deneyeceğim.


5w9TDaY.png
 
Arkadaşlar ben RamsesJX'in arkadaşıyım zaten forumuda ben tavsiye etmiştim sanırım ceza almış bana dedi Facebooktan hiç bir cevap yazamıyorum diye bende epeydir girmiyordum tatildeydim yeni geldim şimdi geliyor bize bizden halledeceğiz sorunu okudum şimdi spiletter paylaşmış ama onun mu değil mi bilmiyorum. Gelince tekrar cevap yazacağım.


Edit:Arkadaşlar sürekli gidiyormuş interneti sabahtan beri 9-10 kez kesilmiş birde kotayı aşmış o yüzden hız düşürmek için uğraşamıyor hız problemi bölümüne girdiğimizde TTNET'te kotayı aştınız filan diyor başka bölüme yönlendiriyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aslında şöyle hallettik spiletter aldık yeni toplam 2 kez koptu az önce 1 tane oldu birde gündüz 15:00 suralarında ama ADSL'e girdiğimde hala gelen veri zayıflaması aynı değerlerde. Ayın 1'inde arayacağım ama daha epey var o zamana kadar başka çözüm yolları arıyorum.

Düzenleme:Bugün 3 kez kesildi internet.



Sorun çözülmüştür arkadaşlar konu kilitlenebilir sorunun Spiletter ile telefon arasındaki kablodan kaynaklandığı belirlendi, Türk Telekomdan geldiler bu sabah gerekli işlemleri yaptılar kablo değiştirdiler sorun çözülmüştür. Kopma olacağını pek zannetmiyorum bundan sonra. Bu sorunla karşılasanların mutlaka TTNET'ten ekip istemelerini tavsiye ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı