TTNET VDSL Ne Kadar Hız Verir?

@Cleante Arkadaşınız mevcut şüphelerimizi doğrulamış oldu. En iyisi biraz daha dayanıp idare ederim. Belki TTNET aklı başına gelirde sistemini düzeltirse VDSL hizmetinede geçerim. Şu an TTNET bizler için "ayıya dayı deme" olayındaki özne oluyor. :)
Tam olarak öyle değil. Mesela sen arıza kaydı bırakıyorsun TürkNet Türk Telekom tarafına bildiriyor ama gelen ekip hangi firma için geldiğini bilmiyor. Mesela gelen arkadaşlar benim TürkNet kullandığımı bilmiyordu. O muameleyi yapan Türk Telekom yani.

Benim bildiğim sözleşmende olsa fiyata zam yapabilirler. Seninde otomatik cayma hakkın doğar bu durumda. Netspeed 100 Mbps 200 GB AKK bir kaç güne bağlanır babama sonucu paylaşırım nasıl firma diye. Netspeed taahhüt yok ama söylediğine göre ben 100 Mbps 58 TL fiyata alıyorsam AKK kalksa bile aynı hızı aynı fiyattan çıkmadığım sürece alacakmışım 27 ay.:)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı