TTNET Yüksek Ping Sorunu

Arkadaşlar TTNET kullanıyorum maalesef, lakin şu sıralar aşırı derecede Ping sorunu oluyor.
Oyun oynayamıyorum, Youtube'de gezinirken 1080P izlediğim videoları 144P izliyorum, yeter artık.
Verdiğim paranın bir kuruşunu bile helal etmiyorum.
CMD komutlarını falan denedim lakin bir çözüm bulamadım.
Önerilerinizi bekliyorum.

Kotalı mı? Kotası bitmiş olabilir mi? Çünkü ben de ttnet kullanıyorum. Kota bitene kadar 1080p fakat kota bittiği zaman otomatik 144p ve internete de zar zor giriyorum.

Kotalı mı? Kotası bitmiş olabilir mi? Çünkü ben de ttnet kullanıyorum. Kota bitene kadar 1080p fakat kota bittiği zaman otomatik 144p ve internete de zar zor giriyorum.
Kotasız internet kullanıyorum.

Az önce Türk Net'den hız testi yaptırdım ve şoke oldum, 15 mbit olan internet hızım 8 mbit'e düşürülmüş ve Jitter 112 ms Ping 162 ms olmuş.
Sabahtan beri modemi değiştirdim kapatıp açtım adaptör değiştirdim lakin hiçbir sonuç alamadım.
TTNET'i aradığım zaman saçma sapan şeyler söylüyorlar yok antivirüsü kapatın şu saatlerde internete girilmez yapacağımız bir şey yok gibi saçma sapan şeylerle oyalıyorlar.

Bu Türk Telekom aldıkları paranın 1 kuruşunu bile haketmiyor yazık ya. Mayıs ayında 10 civarlarında olan ping değerim 15'e çıkmış durumda benimde

Dosya Ekleri

• sss.png
    sss.png
    4,7 KB · Görüntüleme: 85
Ben pingim çıkınca maçın ortasında arayıp sövüyorum düzeltin diyorum internet gidiyor geliyor ping 70ms. Bu arada cidden sövüyorum eskiden sövmüyordum artık sabrım taştı internet cillop.

Arkadaşlar artık anlayın şunu, facebookta ttnet esprilerinin vakti geçti. Kendim ve bir arkadaşım TTNET kullanıyoruz. Arkadaşım ethernet ile bağlanıyor ve LOL’de en fazla 15, CS:GO’da en fazla 80’e çıkıyor. Kendim Wi-Fi ile kullanıyorum arada ping çıkıyor. Abim ethernet kablosu aldı, ben oyun indirirken pingi 1 bile oynamıyor. Kardeşim sana tavsiyem ethernet ile bağla. Değişen bir şey yoksa veya zaten öyle kullanıyorsan ay başını bekle, hala aynıysa internet paketini yükseltmekten başka yapıcak bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı