TTNet'den Türknet'e geçiş

O hızı şuan ben de alabiliyorum ancak AKN denilen illet saolsun sadece 4-5 günlük öyle oluyor. Türknetde AKN olmadığı için kararımız Türknet oldu. Hızı bütün gün aynı olsun bizim olsun. TTNetden bıkmış durumdayım.
Bende aynı durumdayım hocam. Bende geçmeyi düşünüyorum taahhütü bekliyorum. Hangi tarifeyi düşünüyorsunuz? Ne kadar ödeyeceksiniz?

Bende aynı durumdayım hocam. Bende geçmeyi düşünüyorum taahhütü bekliyorum. Hangi tarifeyi düşünüyorsunuz? Ne kadar ödeyeceksiniz?
Zaten bir adet tarifeleri var. 1000 Dakika Heryöne konuşma Aknsiz 16 Mbps Internet Limitsiz 59 Tl. 16 Haziranda taahhüt bitiyor.

Tamamdır hocam. Türknet de kararlıyız zaten. Umarım hayırlı olur. Hocam son bir soru. 16 Mbps hızınız varken saniyede kaç mb download yapıyordu veya kbs?
1.7-1.9 arası değişiyordu.

İyi forumlar arkadaşlar işim karışmak değil ama yardımcı olmak isterim ve herkese duyuruyorum bu durumu.
Yeni kanuna göre kablonet kotayı aştıktan sonra GB başına 2 TL ücret keseceğini söylüyor resmi açıklamalarında. Lakin şuanda diğer servis sağlayıcıların da bu durum aynı değil. Dışarıdan bakıldığında tüm servis sağlayıcıları pek parlak değil lakin ben uzun süredir türk telekom kullanıcısıyım tamam sıkıntı oluyor fakat çözüme odaklı çalısıyorlar. TURKCELL, VODAFONE, KABLONET, TÜRKNET vs. bütün servis sağlayıcıları TURKTELEKOM un alt yapısını kullanırken sizce hangisi daha iyi hizmet verir buna siz karar verin. Bakınız tarifelerden söz etmiyorum tabiki uygun tarifeleri vardır fakat sorun yaşamamayı göze almak lazım. Ve yeni AKK kanunlarından haberdar iseniz ki biz ölçümlerini yatık TURKTELEKOM ölçümlerine göre kotayı aştıktan sonra eğer 24 mbps kullanıyor iseniz 16 mbps ye düşmekte ve gece 02.00 ile sabah 08.00 arasında kotayı aşmış olsanız bile tam bir şekilde düşme yaşamadan aynı hızınızda internetinizi kullanabilirsiniz.

TABİ KARAR SİZE KALMIŞ SİZE KOLAYLIKLAR DİLERİM
İYİ FORUMLAR :)

Bizim "Aktif Altyapı"dedikleri altyapımız yok. Aktif Altyapı TürkNet'in 100 Mbps'e kadar çektiği hat bağlantısı. En yüksek hızı alabiliyorsunuz.TürkNet altyapısı olmayan kullanıcılar için TürkNet TTNet'in altyapısını kullanıyor.Yani heryerde altyapıları var. İsteyen herkes başvurabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı