TTNET'ten TurkNet'e geçişte boş port yok

jadex

Centipat
Daha fazla  
TTNET'ten TurkNet'e geçiş yapacağım ama “boş port yok” sorununu yaşıyorum. TurkNet'e geçerken şu an kullandığım port üzerinden geçiş olmuyor mu? İlla başka bir port mu lazım?

TTNET'ten TurkNet'e geçiş yapacağım ama “boş port yok” sorununu yaşıyorum. TurkNet'e geçerken şu an kullandığım port üzerinden geçiş olmuyor mu? İlla başka bir port mu lazım?

Geçiş işleminde port değişmez sorgulama yaptığınızda boş port yok diyorsa yeni abonelik için port yok anlamındadır TurkNet'i arayıp görüşün yine de siz.

Aynı şey başıma geldi uzun süre TurkNet kullandım ve sonra TTNET'e geçmek ıstedım port yok dendi belli süre sonra arka mahalleden komşunun Türk Telekom müdürü oldugunu ögrendım ona söyledim ve bilgilerimi verdim ertesi gün Türk Telekom arabası evime geldi ve interneti bağladı.

Aynı şey başıma geldi uzun süre TurkNet kullandım ve sonra TTNET'e geçmek ıstedım port yok dendi belli süre sonra arka mahalleden komşunun Türk Telekom müdürü oldugunu ögrendım ona söyledim ve bilgilerimi verdim ertesi gün Türk Telekom arabası evime geldi ve interneti bağladı.
Sizin sorununuz farklı hocam TürkNet üzerinden Türk Telekoma geçiş yok diye biliyorum Telekom sıfırdan abonelik istiyor diye biliyorum.

Hocam illa farklı bir portmu lazım TTNET şu an çok fahiş fiyatlar sunuyor tarifem 25 Mbps 370 TL ödüyorum TurkNet 1000MBPS 500TL fiyat çekti.Veya suanki aboneliğimi iptal ettiğimde port bosalmiyormu?

Son düzenleme:
Hocam illa farklı bir portmu lazım TTNET şu an çok fahiş fiyatlar sunuyor tarifem 25 Mbps 370 TL ödüyorum TurkNet 1000MBPS 500TL fiyat çekti. Veya şu anki aboneliğimi iptal ettiğimde port bosalmiyor mu?

Söylediğim gibi Türk Telekom'dan başka bir sağlayıcıya yani TurkNet'e geçerken porta gerek yok mevcut port değişmiyor siz arayın ve TurkNet ile görüşün sıkıntısız geçirirler yüksek ihtimalle.

Söylediğim gibi Türk Telekom'dan başka bir sağlayıcıya yani TurkNet'e geçerken porta gerek yok mevcut port değişmiyor siz arayın ve TurkNet ile görüşün sıkıntısız geçirirler yüksek ihtimalle.
Teşekkür ederim

Evet hocam şimdi araştırdım kendi sitesinde böyle yazıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20250619_011129.jpg
    IMG_20250619_011129.jpg
    164,2 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Geçiş işleminde port değişmez sorgulama yaptığınızda boş port yok diyorsa yeni abonelik için port yok anlamındadır TurkNet'i arayıp görüşün yine de siz.
21 yıldır TTNET le devam ediyordum dün artık TürkNete geçiş yapmış bulunmaktayım, devir işlemleri sürüyor. Telefonda personelin bahsettiği bir olay dikkatimi çekti bakalım başarılı sonuçlanacakmı, sabit telefon hattınıda kapatabiliriz dediler Türk telekomu aramanıza gerek yok.

Sabit telefonu yıllardır kullanmadan boş yere ödüyorum TTNET Müşteri hizmetleri eğer başka port açtırırsanız sadece internet güzel çalışmayabilir, ve onada harici 100 TL gibi bir ek civar faturaya sürekli yansıyor dendi, sözde kendide evinde bu şekilde yapıyormuş. Şimdi sadece TürkNetten internet aktif olsun diye benimde hali hazırdaki portu değiştirip farklı bir porttan mı bağlacaklar merak ediyorum açıkçası.

21 yıldır TTNET'le devam ediyordum dün artık TurkNet'e geçiş yapmış bulunmaktayım, devir işlemleri sürüyor. Telefonda personelin bahsettiği bir olay dikkatimi çekti bakalım başarılı sonuçlanacak mı, sabit telefon hattınıda kapatabiliriz dediler Türk Telekom'u aramanıza gerek yok.

Sabit telefonu yıllardır kullanmadan boş yere ödüyorum TTNET müşteri hizmetleri eğer başka port açtırırsanız sadece internet güzel çalışmayabilir, ve ona da harici 100 TL gibi bir ek civar faturaya sürekli yansıyor dendi, sözde kendide evinde bu şekilde yapıyormuş. Şimdi sadece türknetten internet aktif olsun diye benim de hali hazırdaki portu değiştirip farklı bir porttan mı bağlacaklar merak ediyorum açıkçası.

Portunuz değişmiyor geçiş sırasında aynı port üzerinden devam ediyorsunuz ev telefonu konusunda aynı şekilde Telekom üzerinden sırf daha uygun internet paketi verdiği için ev telefonu + internet paketlerini kullanıyordum TurkNet'e geçiş sırasında ev telefonunu iptal ettiler.

Sizin sorununuz farklı hocam TürkNet üzerinden Türk Telekoma geçiş yok diye biliyorum Telekom sıfırdan abonelik istiyor diye biliyorum.
Artık oluyor hocam, ama bayiler/müdürlükler bilmeyebiliyor veya uğraşmak istemeyebiliyorlar. Hatta "Transfer Fırsatı" diye kampanya da var.

Arkadaşın sorusuna gelecek olursak geçişte port değişmez, boş port olmaması sorun değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı